Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 135
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sretna i zaljubljena

Za Mirnu Medaković nema krize u vezi, muči je samo ona gospodarska

Mirna Medakovic
28.04.2011.
u 22:30

Publici poznata po ulogama u serijama “Zabranjena ljubav”, “Dolina sunca” te “Pod sretnom zvijezdom”, na premijeri se pojavila u društvu dečka i kolege Kristijana Potočkog. Par je u vezi više od tri godine.

Nakon uspješne splitske premijere, u srijedu je film Nevija Marasovića, “Show Must Go On” predstavljen i zagrebačkoj publici. Na premijeri smo susreli jednu od glavnih glumica iz filma, Mirnu Medaković.

Publici poznata po ulogama u serijama “Zabranjena ljubav”, “Dolina sunca” te “Pod sretnom zvijezdom”, donedavna studentica Akademije dramskih umjetnosti, na premijeri se pojavila u društvu dečka i kolege Kristijana Potočkog. Par je u vezi više od tri godine, živi zajedno, međutim, Mirna otkriva samo planove na profesionalnom polju.

– Ove bih godine željela igrati ulogu u predstavi – kaže 25-godišnjakinja koja je uza snimanje filmova i serija nedavno snimila i reklamu. Laskaju joj komentari da je trenutačno jedna od reprezentativnih mladih glumica, ali naglašava kako želi što više raditi:

– Prošle i ove godine, ujedno i zbog gospodarske krize, bilo je malo produkcija. Nadam se da će se situacija promijeniti te da ću moći igrati što više uloga na kazališnim daskama, ali opet ne treba pretjerivati.

Glumica otkriva da se na snimanju serije “Pod sretnom zvijezdom” zbližila s cijelom ekipom, ali ponajviše s Lindom Begonjom.

– Snimanje mi je proteklo ugodno, a ekipa je sjajna, sretna sam – rekla je Mirna te dodala da ozbiljnijih privatnih planova s Kristijanom još nema te da su sretni i u stabilnom odnosu.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije