sprema se i vjenčanje

Zaljubili su se u RTL-ovom showu, a sada su se javili sa zajedničkog ljetovanja: 'Pravi golupčići'

Foto: instagram
1/8
08.08.2023.
u 17:00

Omiljeni par druge sezone 'Braka na prvu' Mislav i Andrea jedini su ostali zajedno. Nedavno su otkrili kako planiraju vjenčanje, a trenutačno uživaju na zasluženom godišnjem odmoru

RTL-ov sociološki eksperiment 'Brak na prvu' u drugoj sezoni iznjedrio je i jednu pravu ljubav koja je uspješno opstala i nakon showa. Riječ je o ljubavi koja se rodila između Andree Golubić i Mislava Pajdakovića koji nisu ni slutili da će im sudjelovanje u showu promijeniti život nabolje. Omiljeni par druge sezone 'Braka na prvu' Mislav i Andrea jedini su ostali zajedno. Nedavno su otkrili kako planiraju vjenčanje, a trenutačno uživaju na zasluženom godišnjem odmoru. 

Par trenutačno odmara u Šibeniku, a zajedničkom fotografijom pohvalili su se na društvenim mrežama. 

"O šibenska pismo mila, sve si bila i sve jesi, lanterna mi noćas budi, put mi kaži i ponesi", stihovi su koje je Andrea napisala u opisu zajedničke fotografije na svom Instagramu, a mnogi su primijetili kako se par i modno uskladio. 

Ispod objave uslijedili su i komentari pratitelja koji su oduševljeni zbog njihovog opstanka i nakon showa. "Ma vas dvoje ste čudo. Kad vas vidim znam da je sve moguće", "Baš mi je drago zbog vas iako vas znam samo preko TV-a, sretno i dugovječno. Uživajte", "Predivan par, tu fotku dugo čekam. Želim vam svu sreću ovoga svijeta!!", "Baš ste pravi golupčići", "Legende", samo su neki od komentara. Na fotografiji su pozirali s kujicom koju su udomili, a i ona je spomenuta u jednom komentaru. "Vas dvoje ste u drugom planu.Tonkica je zvijezda", našalio se jedan pratitelj. 

VEZANI ČLANCI: 

Inače, ni Mislav ni Andrea nisu ušli u show s mnogo očekivanja, baš suprotno, došli su iz zafrkancije, po novo životno iskustvo. No dan po dan svog druženja shvatili su da imaju mnogo toga zajedničkoga, a kad se eksperiment približio svom vrhuncu, Mislav nije želio da bude kraj pa je kleknuo i pitao Andreu da postane njegova supruga i u onom životu kada se ugase televizijske kamere.

Koja je tajna njihove ljubavi otkrili su nedavno u zajedničkom intervjuu. - Uzajamno veliko poštovanje i razumijevanje. Nekako od prvog dana 'televizijskog braka' postali smo tim, a tako je i danas. Daleko od toga da je sve idila, ali ako imate povjerenje, to nekako podrazumijeva i strpljenje, a rezultat je taj da smo uvijek tu jedno za drugo, čuvamo si leđa, njegujemo taj naš posebni odnos kroz razne male sitnice pažnje, ljubavi, smijeha i prijateljstva - rekli su u razgovoru za RTL.hr.

VIDEO Hiljson Mandela odbio duet sa Severinom: 'Ostao sam razočaran' 

 

Komentara 1

Avatar Stradun
Stradun
15:47 09.08.2023.

Par odmara u Šibeniku. A što odmara? Nogu ,ruku?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije