iz arhive

Žanamari Perčić pokazala kako je izgledala sa 77 kilograma: 'Imam samo tri fotke iz ovog razdoblja'

Foto: Instagram screenshot
1/12
14.12.2021.
u 20:20

Pjevačica Žanamari Perčić (40) slovi za jednu od najzgodnijih Hrvatica, a u posljednjih nekoliko godina, zahvaljujući svakodnevnoj tjelovježbi, svoju je liniju dovela do savršenstva.

Pjevačica Žanamari Perčić (40) slovi za jednu od najzgodnijih Hrvatica, a u posljednjih nekoliko godina, zahvaljujući svakodnevnoj tjelovježbi, svoju je liniju dovela do savršenstva.

Inače, pjevačica na društvenim mrežama redovito objavljuje provokativne fotografije koje bude maštu njenih pratitelja. Fotka se u glamuroznim izdanjima, a ponekad i u pripremi za trening, no ovoga put je odlučila napraviti nešto drukčije pa je s pratiteljima podijelila kako je izgledala nakon poroda 2015. godine.

-Je' l moram objašnjavati zašto iz ovog razdoblja imam samo tri fotke?- napisala je uz fotografiju na kojoj je pozirala u tigrastom, jednodijelnom badiću koji je istaknuo njezine obline, a kako je otkrila, tada je imala oko 75 kilograma.

Podijelila je i fotografiju na kojoj je pozirala u uskoj, crvenoj haljini koja je također istaknula njezin dekolte, a kako je napisala, tada je imala oko 77 kilograma.

Foto: Instagram

Priznala je i kako je poslije poroda imala 83 kilograma, ali i kako je u samo četiri mjeseca stesala liniju pravilnom prehranom i redovitim vježbanjem, a javili su se i njezini pratitelji. Tako joj je jedna pratiteljica napisala da je na slikama od prije bila bomba, a Žanamari joj je odgovorila:

-Teško je živjeti s ovolikim grudima, šest mjeseci bilo je dovoljno… s košarice C doći na košaricu F je šok i patnja koliko god to izgledalo 'baaam!' Jedva sam čekala da se opet smanje da mogu normalno živjeti- napisala je Perčić.

Pjevačica se svojim isklesanim tijelom redovito hvali na društvenim mrežama, a iz objektiva često je njezin suprug Mario Perčić. Vježbanje ne propušta, a iako su joj mnogi treneri savjetovali kako bi bilo dobro da u tjednu ima dva dana odmora, ona ih ne sluša. Ni period kada su u lockdownu teretane bile zatvorene, nisu spriječile pjevačicu u treniranju, samo ih je tada prilagodila kućnoj varijanti, ali treniranje u dvorani sa spravama puno joj je draže pa je jedva je dočekala ponovno otvaranje dvorana kako bi održavala svoju fit formu.

VIDEO Božidar iz ''Večere za 5'' vraća se na TV ekrane 

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar Gerbil, the farming Troll
Gerbil, the farming Troll
07:16 15.12.2021.

Pocela kao pjevacica, otkrila sasvim druge talente i glasnice objesila o klin, takoreci.

JA
JaSam
02:42 15.12.2021.

Žana zašto to radiš od sebe? Eksponirati se na taj način pored svoje obitelji. Ne treba ti to. To ne treba nikome. Kada će svi ti influenceri koji ovakve slike objavljuju shvatiti da ne dižu "cjenu" sebi, baš naprotiv.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije