iskrena pjevačica

Severina o odnosu s muškarcem s kojim ju povezuju: 'Vjerojatno je moj razvod to sve potaknuo'

Foto: instagram
1/7
14.12.2021.
u 10:18

Iako o svom ljubavnom životu Severina nakon razvoda od Igora Kojića nije javno govorila, sada se prvi put odlučila osvrnuti na glasine.

Pjevačica Severina Vučković (49) krajem kolovoza i službeno se razvela od Igora Kojića, a od tada sve su glasnija šuškanja da je novu ljubav pronašla u zagrljaju producenta Filipa Miletića s kojim u posljednje vrijeme provodi sve više vremena. 

Iako o svom ljubavnom životu nakon razvoda nije javno govorila, sada se  prvi put odlučila osvrnuti na glasine. Za bosanske medije demantirala je navode da je u vezi s Miletićem. 

– Filip i ja nismo u vezi (smijeh), ne hodamo Filip i ja. Jednostavno ne čitam novine već dugo, prijatelji mi jave što pišu i kad smo vidjeli naslov "Kako dalje", smijali smo se jer, ono, završili smo ploču i sad ćemo raskinuti... Međutim, naša suradnja traje 10 godina, vjerojatno je moj razvod to potaknuo, ali to je toliko deplasirano. Uopće me više ne pitaju ni je li to istina ili nije, ali bolje da pišu o tome nego o nekim teškim stvarima o kojima se pisalo – kazala je Severina za Klix.ba i progovorila o svojoj borbi za skrbništvo nad sinom Aleksandrom.

Foto: Instagram

– Drago mi je što je moj glas pridonio tome da se napokon ta koruptivna hobotnica počne odmotavati. Međutim, treba još raditi na tome, ali je teško što u cijeloj toj priči najviše stradavaju djeca i to nije borba ega dva roditelja, to je općenito ili pretežno muški roditelj, iako nije pravilo, koji je u moći, koji ima novca, koji zna kako će to raditi – ispričala je pjevačica koja je otkrila i kako će izgledati nadolazeći blagdani u njezinoj obitelji.

Aleksandar će provesti sa mnom Božić, imamo predivne zimske praznike, a i mama mi je tu. Bit ćemo kod mene u Zagrebu, onda ćemo otići par dana na Plitvice i onda idemo u Crnu Goru za doček Nove godine – kazala je Severina o svojim planovima. 

VIDEO Sanela i Edin se zaručili u zadnjoj epizodi Braka na prvu, no stvari su se promijenile 

Komentara 3

OC
OCB
11:16 14.12.2021.

U naslovu stoji riječ "vjeroJatno". Malo sam zbunjen, jer sam oduvijek mislio da se kaže vjeroVatno od riječi vjerovati.

RO
roundtrain
16:43 14.12.2021.

Ali koga briga s kim se Stara Baba od 5 banki druži, seksa ili ne seksa? Ostavite Staru Ženu na miru!

SI
sisavac
11:02 14.12.2021.

ne znam tko danas kupuje auto sa pol milijuna km...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije