NIJE JOJ JASNO

Žanamari su prijavili zbog ove fotografije na Instagramu: Nekome smeta što postojim

Foto: Instagram screenshot
1/11
26.10.2024.
u 15:00

Instagram mi želi maknuti ovaj post jer ga je netko prijavio kao neprimjeren. Tko je tu lud i zašto bi netko išao prijaviti ovaj post?

Pjevačica Žanamari Perčić na Instagramu često objavljuje svoje zavodljive fotografije ili one na kojima vježba u teretani. Dosad joj se nije nikada dogodilo da ova društvena mreža traži od nje da neku fotografiju ukloni jer je neprimjerena. Bilo je tome tako sve do ovog tjedna kada je Žanamari dobila upozorenje kako novu fotografiju mora ukloniti, a riječ je o fotografiji na kojoj pjevačica pozira u haljini bez rukava i preko nosi jeans jaknu. 

"Instagram mi želi maknuti ovaj post jer ga je netko prijavio kao neprimjeren. Tko je tu lud i zašto bi netko išao prijaviti ovaj post? Očito nekome smeta što postojim", napisala je Žanamari na Instagram storyju. Sporne fotografije je objavila i na svom zidu na Instagramu i obožavateljima nije jasno što je neprimjereno kod ovih fotografija.  - Što ovdje nije dobro te radi čega je za blokiranje? - upitao je jedan od pratitelja. 

Foto: Instagram

Početkom rujna Žanamari je  proslavila 43. rođendan. Lijepa pjevačica na Instagramu je tada objavila fotku na kojoj je pokazala da je bila u restoranu, ali i što je dobila za rođendan. Za ovu posebnu priliku bila je odjevena u bijelu haljinu s prorezima i dubokim dekolteom, dok je kombinaciju upotpunila torbom modne kuće Gucci. Iako nije otkrila od koga je dobila dar, pokazala je da je riječ o satu švicarskog brenda Tudor. Luksuzni dar izmamio joj je osmijeh na lice, a prema fotografijama se čini da je baš ovakvu proslavu Perčić i priželjkivala.   

GALERIJA Vruće fotke! Pogledajte kako se Lidija Bačić mijenjala tijekom godina

1/43

Pjevačica se na društvenim se mrežama često javlja u izazovnim izdanjima te diže temperaturu. A posljednje vruće dana u rujnu iskoristila je kako bi se malo osvježila. Žanamari je sada na Instagramu objavila fotografije na kojima je pozirala u ružičastom kupaćem kostimu na luftiću u obliku flaminga. Žanamari je ovom objavom pozdravila dolazak rujna te istaknula svoje obline. "Pozdrav rujan. Potrudit ću se da budeš moj mjesec" poručila je te dobila brojne komplimente. "Savršenstvo", "Sve je tvoje", "Ružičasta ti odlično stoji", "Woow", pisali su joj.       

VIDEO Odlazak na misu ili trčanje? Lidija Bačić je otkrila što joj je draže

Komentara 2

Avatar IvanR
IvanR
17:11 26.10.2024.

Što je po struci ona?

Avatar korisničko_ime
korisničko_ime
15:46 26.10.2024.

Možda socijalna služba

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije