MASTERCHEF

Zara je dobila kritiku na izgled tanjura, ali okusom jela nije razočarala žiri

Foto: Nova TV
1/8
25.09.2024.
u 23:21

Još je samo nekoliko mjesta ostalo u MasterChef vili, a koji će ih kandidati zauzeti, ne propustite doznati u idućoj epizodi.

Uzbudljiva kulinarska avantura nastavlja se, a samo su najvještiji uspjeli osvojiti prestižnu bijelu pregaču i osigurati svoje mjesto u MasterChef vili. Kandidate su u zadnjem krugu bootcamp natjecanja ispod zvona dočekala teleća jetrica, što je mnoge iznenadilo i natjeralo na improvizaciju. Kandidatkinja Zara Bajlo prisjetila se uputa svoje majke koje je odmah primijenila prilikom pripreme. Uz jetricu je servirala salatu od češnjaka i krumpira te svoj pristup opisala riječima: „Nekad je manje-više“. Iako je dobila kritiku na izgled tanjura, žiri je bio zadovoljan okusom njezinog jela, pa joj je Goran uručio svoju pregaču.

S druge strane, Gabrijela Stojaković, koju je u show prijavio sin, vidi se među najboljih deset natjecatelja. „Sve iznad bilo bi iznad očekivanja“, izjavila je. No, njezino jelo nije impresioniralo žiri jer jetrica su bila suha, a jelom koje je trebalo zadiviti chefove dominirao je okus hrena. Goran je, razočaran onime što je probao s njezinog tanjura, kritizirao jelo, rekavši da „nema ni glave ni repa“. Irma Handžić Veledar odlučila je jetricu pripremiti na redukciji vina, posluženu s kremom od celera i salatom od jabuke, krumpira i celera. No, zbog dobivanja crne pregače od Marija, pred njom je zadnja prilika za ulazak u MasterChef vilu. „Dat ću sve od sebe“, poručila je Irma.

VEZANI ČLANCI

Sead Bojić osvojio je bijelu pregaču od Stjepana, koji mu je rekao: „Ovo jelo je zaslužilo tri bijele pregače, a ne samo jednu“, dok je Goran, koji mu je također ponudio pregaču, pohvalio sve komponente njegova jela. Na kraju, Sead je odabrao Stjepanovu pregaču i dobio dodatne savjete za usavršavanje prezentacije. 

Ivana Božac odlučila je kombinirati jetricu s hrenom i krumpirom što joj je pošlo za rukom, pa je njezin trud nagrađen pregačama i od Stjepana i od Gorana. Morala je birati u čiji će tim ući, a nakon što je njezin dečko Moris prethodno već izabrao Goranov tim, Ivana se odlučila za Stjepanovu pregaču. Eldar Omerdić žiri je razočarao ponajviše stoga što nije oprao list peršina koji je stavio na tanjur. Nakon što je žiri na njemu našao zemlju, Eldar se više nije mogao nadati prolasku. „Bilo mi je krivo. Očekivao sam taj prolaz“, poručio je.  Mariju je preostala još samo jedna bijela pregača za kandidata iz natjecanja u posljednjoj šansi. Stjepan je svoju dao Anti Vukadinu, koji nije skrivao oduševljenje. Još je samo nekoliko mjesta ostalo u MasterChef vili, a koji će ih kandidati zauzeti, ne propustite doznati u idućoj epizodi.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije