Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 212
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Utjecajan par

Zaručili se Novak Đoković i Jelena Ristić

Novak Đoković (1)
Neil Hall/Reuters
25.09.2013.
u 18:56

Novak Đoković i Jelena Ristić zaručili su se u ponedjeljak u Monte Carlu, piše Blic.

Novak Đoković i Jelena Ristić zaručili su se u ponedjeljak u Monte Carlu, piše Blic. Nakon osam godina veze par se odlučio na brak, a svadba bi se trebala dogoditi krajem iduće godine. Još uvijek nije poznato gdje će se održati.

– Jelena je ljubav mog života. Iskrenost je ono što me oduševilo kod nje i što me i danas čini zadovoljnim i voljenim. Ona je sposobna, ambiciozna, jaka djevojka. Roger Federer popravio je igru i psihološku stabilnost kada se oženio Miroslavom Vavrinec, pa se i ja vodim time – izjavio je Đoković o svojoj Jeleni.

Ona pak nije samo ljepotica uz poznatog sportaša nego iznimno ambiciozna i sposobna djevojka. Direktorica je zaklade Novak Đoković, a ovog mjeseca organiziranjem gala večera prikupila je 2,5 milijuna dolara za djecu u Srbiji. O njoj se u Vogueu raspisala Anne Wintour, a zajedno su pratile i reviju na njujorškom tjednu mode.

>>Gulbis: Đoković me živcira, slava mu je udarila u glavu!

 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije