Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 31
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Rekla je da!

Zaručio se Gospodin Savršeni Mijo Matić: Nije isplanirano, nije naštimano, stvarno je!

Foto: Instagram
1/8
20.03.2023.
u 12:00

Mijo Matić zaprosio je Arianu Piknjač tijekom obiteljskog ručka na kojem su bili prisutni njihovi roditelji, a video prosidbe podijelio je na društvenim mrežama

Mijo Matić (30), publici poznat i kao Gospodin Savršeni iz druge sezone istoimenog reality showa RTL-a, zaprosio je svoju djevojku  Arianu Piknjač (26). Prosidba se dogodila tijekom ručka na kojem su bili prisutni Mijini i Arianini roditelji i taj trenutak kada je pred svima izvadio zaručnički prsten i pružio ga Ariani Mijo je podijelio i na društvenim mrežama. 

- Kod roditeljstva ti najbolje što rezultate vidiš kad ih ne možeš ispraviti! Neopisivo mi je drago što se ovo dogodilo na dan očeva 19.03 i Arianinim nastupom s Maksimom Mrvicom u punoj dvorani Lisinski. Nije isplanirano, nije naštimano, stvarno je! - napisao je Mijo na Instagrama gdje je podijelio nekoliko fotografija s obiteljskog ručka tijekom kojeg je zaprosio violinisticu iz Sarajeva. Njihova romansa je počela prije dvije godine i to sasvim slučajno, kako je jednom prigodom ispričao Mijo. 

- To mi je prva veza nakon četiri godine. Počelo je sasvim slučajno. Razmijenili smo nekoliko šaljivih poruka i filozofirali na duhovit način o životu, ljubavi i treningu. Uživo smo se upoznali mjesec dana nakon toga. - ispričao je početkom prošle godine Mijo u intervju za RTL. Priznao je tada kako je i sam iznenađen kako je brzo proletjelo vrijeme i priznao je kako mu je na ljubavnom planu sve wow.

- Nisam znao da će se to tako odviti. Došao sam u Sarajevo, tamo smo se upoznali i zaključili da nema smisla čekati. Veza na daljinu, oboje smo smatrali da nema smisla. Ona je došla, dobila je ovdje posao u Glazbenoj školi i ostala je u Zagrebu. Krenuli smo zajedno živjeti, to mi je sada prvi put da živim s djevojkom jer sam dosad imao cimere, živio sam po studentskim domovima, u raznim gradovima - rekao je Mijo u intervju.

Mijo je od malena aktivan u sportu i bio je na dobrom putu da ostvari i nogometnu karijeru te je igrao u klubovima Slaven Belupo i Zagreb, ali je s 18 godine morao prekinuti nogometnu karijeru. Bivši Gospodin Savršeni prvak je Hrvatske u bodybuildingu, vatrogasac i model.

VIDEO Glumica podivljala zbog buke pa sa suprugom i kćeri uništavala imovinu, intervenirala je i policija

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije