seksi nastup

Zavodljiva Nikolina Pišek na reviji donjeg rublja Goldenpoint

goldenpoint
Foto: pixsell
1/8
16.11.2010.
u 09:19

Reviju je posjetila i voditeljica RTL-a Antonija Stupar koja je u sedmom mjesecu trudnoće

Kada vas revija (vrlo seksi) donjeg rublja podsjeti na otužnu situaciju u zemlji u kojoj živite - nešto ne štima! Na svu sreću, rublje je savršeno u redu, ali su na toj reviji (ponedjeljak navečer u “The Bestu”) baš kao i u cijeloj zemlji posao radili oni koji ga ne znaju raditi. Nekome je, naime, palo na pamet da manekenke plešu, ali plesna revija znači nešto više od nevještog (izvan svakog ritma) izvijanja bokovima.

I nova kolekcija Goldenpointa potvrdila je da sve više tonemo u recesiju, jer doslovno nismo vidjeli ni jedan skromni komplet veša. Očito u zlim ekonomskim vremenima svaka je žena zaslužila barem crveni ruž i novi komad rublja. Ima se za izabrati, a glavni su naglasci Goldenpointa na bojama, odlično skrojenim grudnjacima i cjelokupnom retro looku koji je neodoljivo seksi.

Korzetirani topovi kojima su dodani halteri zvijezde su kolekcije, a uz njih je posebno važna i kvaliteta i dizajn čarapa. Ukratko, sudeći po Goldenpointu, pred nama je iznimno vruća zima, koja nema veze s temperaturama zraka i vunenim rubljem.

Komentara 23

OB
-obrisani-
14:46 16.11.2010.

rubrika: pizdarije.

NI
Nikahr80
11:12 16.11.2010.

Bez tog ćlanka moj život ne bi imao smisla.

HE
hellbani
23:03 17.11.2010.

pisekica se pocela nabarat :D

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije