modna ikona tuguje

Zbog deformacije stopala Sarah J. Parker prestala nositi štikle

sarah jessica parker (1)
pixsell
10.03.2013.
u 15:56

- Desetak sam godina doslovno trčala u štiklama. Radila sam po 18 sati i nikad ih nisam skidala. Nosila sam predivne cipele i nikad se nisam žalila na bolove - ispričala je zvijezda serije "Seks i grad" za portal Net-a-Porter.

Glumeći ovisnicu o modi Carrie Bradshow, američka glumica Sarah Jessica Parker šest je godina gotovo svaki dan nosila cipele s visokim potpeticama, a sada zbog toga plaća. Liječnik joj je naredio da ne smije nositi štikle jer su joj nepovratno oštetile stopala. Sarahu se stoga sve češće može vidjeti u udobnim tenisicama.

- Desetak sam godina doslovno trčala u štiklama. Radila sam po 18 sati i nikad ih nisam skidala. Nosila sam predivne cipele i nikad se nisam žalila na bolove - ispričala je zvijezda serije \"Seks i grad\" za portal Net-a-Porter.

No, kada je preklani uganula gležanj na snimanju filma \"Ne znam kako joj uspijeva\", 47-godišnja glumica otišla je liječniku koji joj je savjetovao da se počne bolje brinuti za svoje tijelo.

- Liječnik mi je rekao da mi je u stopalu izrasla kost koja ne bi trebala biti ondje. Moja stopala vodila su me po cijelom svijetu, ali s vremenom su se umorila i poručila mi da stanem - rekla je Parker tužna što se morala odreći svog najdražeg dijela mode.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije