Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 116
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bolna istina

Zbog fotke na kojoj ima celulit Kim je ostala bez 100 000 pratitelja

Foto: PA/Pixsell
1/3
28.04.2017.
u 10:14

Obožavatelji su ljuti na Kim jer na Instagramu objavljuje fotografije na kojima izgleda savšeno i nema nijedne strije niti celulita

Kada su mediji objavili fotografije na kojima se vidi da Kim Kardashian ima celulit i strije njeni obožavatelji i pratitelji na društvenim mrežama ostali su u šoku.

Poručili su joj da se treba sramiti jer se predstavlja božicom ljepote, a u stvarnosti su stvari puno drukčije. Fotografije koje Kim svakodnevno objavljuje ne društvenim mrežama dobro su obrađene u Photoshopu u kojem starleta prije objave izbriše sve nepravilnosti na tijelu. 

Njeni obožavatelji bili su svjesni toga, ali nisu vjerovali da koristi Photoshop u toj mjeri i zato je jučer Kim ostala bez više od 100 tisuća pratitelja koje je očito jako uzrujala činjenica što njihova omiljena zvijezda nije tako savršena.

 

 

#kimkardashian and her famous butt in #mexico #bikini

A post shared by Miss Petite Nigeria Blog (@misspetitenigeria) on

Ključne riječi

Komentara 3

IV
Ivaaanaaa
22:11 30.04.2017.

da, inače je poznato da zvijezde uopće ne koriste photoshop, baš mi je žao svih tih ljudi koji su živjeli u uvjerenju da njene fotke nisu "debelo" retuširane...

Avatar Debilni-hrvatina
Debilni-hrvatina
11:45 28.04.2017.

S ovolikom guzom mozes biti u isto vrijeme na dva kontinenta :-D

LI
liliZG
16:56 28.04.2017.

znači i ona je samo čovjek

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije