Iznenadio ih je

Zbog mentalnog zdravlja poznati glazbenik se prije šest mjeseci povukao, a sada je fanove razveselio

Lewis Capaldi comments
Foto: Yui Mok/PRESS ASSOCIATION
1/5
06.01.2024.
u 17:50

Lewis Capaldi (27) prije pola godine je najavio da uzima pauzu od nastupa kako bi se posvetio svom mentalnom zdravlju, a sada je na Novu godinu objavio pet novih pjesama

Pjevač Lewis Capaldi (27) oduševio je obožavatelje jer je za Novu godinu objavio pet novih pjesama i prvi put u zadnjih šest mjeseci obratio se svojim obožavateljima na društvenim mrežama i najavio je da objavljuje prošireno izdanje svog drugog albuma "Broken By Desire To Be Heavenly Sent". Pjevač, koji ima Touretteov sindrom, prije pola godine je najavio da uzima pauzu od nastupa kako bi se posvetio svom mentalnom zdravlju. 

Lewis Capaldi je na Novu godinu objavio pet novih pjesama, a jedan od obožavatelja koji ih je poslušao oduševljeno mu je napisao: Hvala ti puno za ovih 5 novih pjesama. Tako su lijepe i iskrene i učinile su da se osjećam shvaćenom. Pjesme se zovu "Strangers", "A Cure For Minds Unwell", "Someone I Could Die For", "The Ancient Art Of Always F***ing Up" i "Old Navy Blue" za koje je Lewis napisao: Nakon nedoumica trebam li objaviti ove pjesme, shvatio sam da bi bilo šteta da ovih dodatnih pet pjesama, koje su mi tako nevjerojatno posebne, nikada da ugledaju svjetlo dana.

 

Njegov album je nakon izlaska u svibnju 2023., završio na prvom mjestu britanskih ljestvica gdje se na toj poziciji zadržao dva uzastopna tjedna.

- Bojao sam se da vas ne razočaram, bojao sam se da ne ispunim očekivanja i, iskreno, bojao sam se da će cijela stvar biti potpuni promašaj. Ali, zahvaljujući svima vama, nije. Nevjerojatno je vidjeti kako vas pjesme na ovom albumu još uvijek zanimaju  unatoč činjenici da album nisam promovirao niti sam bio na turneji - napisao je Lewis. 

Mnogi obožavatelji su mu zahvalili i čestitali na 'divnim' pjesmama, rekavši: 'Hvala ti puno na ovim novim pjesmama, Lewise! Volimo tvoju iskrenost u njima. Želimo ti sve najbolje u 2024. godini. Volim nove pjesme!! Drago mi je da je i tebi puno bolje, Lewise…
Pjevač je u objavi na društvenim mrežama također objavio novosti o svom mentalnom zdravlju. Rekao je da je primijetio 'značajno poboljšanje' i kod Touretteove bolesti i kod tjeskobe s kojom se borio te je dodao kako se nada da će uskoro opet biti u formi za javne nastupe i veseli se prvim izvedbama novih pjesama pred publikom.

VIDEO Udala se Sandra Perković! Otkrivamo uz koju pjesmu je otplesala prvi ples

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije