Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 64
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Crowd Control

Zbog njihovog nastupa u Supertalentu žiri je ostao zapanjen: 'Mi smo svi u laganom šoku'

Supertalent
Foto: Nova TV
1/20
25.12.2023.
u 10:30

Priču koju su počeli na audiciji Sonja Bonačić i Jan Hajsok, koji čine akrobatsko-plesni duo Crowd Control, zaokružili su ovim nastupom u finalu

U raskošnom finalu 10. sezone Supertalenta nastupilo je 12 kandidata koji su kroz osam audicijskih i četiri polufinalne epizode svojim nevjerojatnim talentima osvajali žiri i publiku. Žiri je zatim izabrao tri točke koje su ušle u superfinale, a o pobjedniku su odlučili gledatelji telefonskim pozivima. Pobjednička točka osvojila je 30 tisuća eura, a to je kući odnijela dvanaestogodišnja Chriztel Renae Aceveda. 

Osim nje, oduševili su i akrobatski duo Crowd Control koji je zapalio pozornicu svojim nastupom. Priču koju su počeli na audiciji Sonja Bonačić i Jan Hajsok, koji čine akrobatsko-plesni duo Crowd Control, zaokružili su ovim nastupom u finalu. Kako sami kažu, prvi nastup bio je tvrd, drugi emotivan, a ovaj treći kao kruna njihovog performansa dramatičan. Impresivne vještine upotpunili su vatrom i zapalili atmosferu u studiju. 

VEZANI ČLANCI

''Bilo je emocija sa svih strana, dobivali smo komentare kao - proplakali smo, vansvjetski, ne znaš to reći, daš sve od sebe, pa što bude bit će, ljude nabrijava te emocija. Bili smo van sebe zbog zlatnog gumba, nismo to razmišljali o takvom načinu prolaska dalje, ovaj put idemo izvan svih granica, iz bombe u bombu'', rekli su Sonja i Jan prije finalnog nastupa. 

A žiri je bio očaran njihovom finalnom izvedbom. 

''Sviđa mi se tvoja neustrašivost, kombinacija vas dvoje je toliko vatrena, toliko je strastvena bila večeras, potpuno nešto drugo, vatru nisam očekivala, mi smo svi u laganom šoku od vašeg nastupa, mislim da ovo nitko nije očekivao'', rekla je Maja.

''Kako je ovo bilo dobro, vi kao da ste radili točku za mene, sve što me fascinira, sve što volim gledati, moja estetika, ovo je toliko bilo opasno, ali mene nijednom nije bilo strah'', komentirala je Martina. 

''Vi ste potpuno promijenili svoju točku, mislim da je velika kocka i napredak ovo bio'', zaključio je Fabijan.

Supertalent
1/25

Podsjetimo, pobjedu je odnijela Chriztel.

Već na audiciji Chriztel je pokazala nevjerojatan talent koji je posebno prepoznala publika i nagradila je povijesnim zlatnim gumbom. Bio je to trenutak koji se po prvi put dogodio u Supertalentu te posebno emotivan za Chriztel i njezinu obitelj. Prije tri godine zamijenila je rodne Filipine za Sveti Martin na Muri i zavoljela međimursku tradiciju, nošnje i pjesme. „Ne mogu reagirati, ne znam opisati kako se osjećam. Zahvaljujem svima koji ste me pratili, hvala vam od srca. Nakon ovog uspjeha nastavit ću s pjevanjem, a vi se prijavite na Supertalent jer nećete požaliti“, poručila je Chriztel nakon osvojene titule.

VIDEO Massimova životna priča: Otac mi je za svaki rođendan poklone slao limuzinom

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije