Za 50 godina benda

Zbog šarma Micka Jaggera Lady Gaga pristala pjevati sa Stonesima

lady gaga
AFP/Pixsell
12.12.2012.
u 16:17

Stvarno sam počašćena i uzbuđena što mogu najaviti da ću 15. prosinca nastupati sa Stonesima. Pristala sam čim me Jagger nazvao i rekao: "Zdravo, ovdje Mick", napisala je pjevačica na svom Twitter-profilu, ne krijući svoje uzbuđenje.

Lady Gaga jedna je od izvođačica koje će pjevati na idućim koncertima Rolling Stonesa u Americi. Ludom svirkom bend će obilježiti 50 godina postojanja.

– Stvarno sam počašćena i uzbuđena što mogu najaviti da ću 15. prosinca nastupati sa Stonesima. Pristala sam čim me Jagger nazvao i rekao: \"Zdravo, ovdje Mick\" – napisala je pjevačica na svom Twitter-profilu, ne krijući svoje uzbuđenje.

Lady Gaga trenutačno je u Moskvi gdje će održati jedan od posljednjih koncerata turneje. Hladnoća joj nije smetala da fanove pozdravi oskudno odjevena.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije