Nove navike

Zbog trudnoće sam promijenila hobije i prestala planinariti

Amela Čilić
Luka Klun/Pixsell
29.03.2010.
u 19:01

Amelina prijateljica Mara Bratoš morala je ove zime pronaći drugo društvo za šetnje po Sljemenu jer je zbog druge trudnoće Amela nakratko morala odustati od svog hobija.

Amela Čilić, voditeljica i novinarka RTL Televizije, zbog druge trudnoće morala se odreći svojega omiljenog hobija – planinarenja.

– Moja planinarka Mara Bratoš našla je drugu prijateljicu za planine. Mene su još zimus ostavili u podnožju jer me bilo strah pješačiti. No sad u proljeće, kad se zemlja osuši, možda opet krenem – našalila se Amela koja će u kolovozu roditi drugog sina. Od prošle trudnoće, osim prikupljenih iskustava, u novu majčinsku avanturu vrlo je malo toga ponijela. 

– Od Maksa sam sačuvala narukvicu iz rodilišta, a svu sam robicu već podijelila. Nemam gotovo ništa. Možda nekoliko dragih sitnica i to je to. Ali prijateljice su sačuvale odjeću pa ću sve potrebno za bebu ponovno dobiti – kaže 35-godišnja mama te dodaje: 

 – Ni sebi nisam kupovala posebnu, trudničku odjeću jer mogu i dalje nositi sve svoje – objašnjava “sportašica” Amela. Zahvaljujući pažnji kolega, koji je u redakciji maksimalno čuvaju i pomažu joj, novinarka na kraju dana ipak uspijeva pronaći malo vremena za tjelovježbu i njegu tijela.

– Namjeravam krenuti na pilates ili nešto slično. Išla bih i ranije, ali liječnica nije bila sretna time pa sam ipak pričekala da vidim je li sve u redu s trudnoćom – kaže Amela Čilić.

Ključne riječi

Komentara 2

MI
mimi1
19:53 29.03.2010.

Nema mi ništa gore nego vidjeti \"razdrljenu\" trudnicu, sa degutantnim dekolteom do pupka! Mislim, ne moraš cijelom svijetu pokazati da samo 9 mjeseci u životu imaš nešto u grudnjaku, pa da si jedva dočekala da to i pokažeš. Ono, malo dostojanstva... Trudnica si... Mali dekolte će biti dovoljan.

KA
Karla
21:19 29.03.2010.

Svako dobro ti želim, draga trudnice, da rodiš zdravo djetešce. Nema ništa dragocjenije od djeteta!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije