TRAUMATIČNO ISKUSTVO

Zbraja posljedice: Nikolina Ristović javila se s Hitne samo mjesec dana od trovanja plinom

Foto: instagram
1/12
10.03.2021.
u 08:00

Voditeljica Nikolina Ristović jučer se javila iz bolnice, točnije s Hitne.

TV voditeljica Nikolina Ristović (44) prije mjesec dana gledala je smrt u oči. Naime, tada je sa kćerkom Unom (5) pronađena onesviještena u satanu u Zagrebu jer su se otrovale ugljičnim monoksidom uslijed puknute cijeli u zgradi na kojoj se vršila sanacija. Jučer je na Instagramu objavila kako se nalazi na Hitnoj.

- Opet ja...Ukoliko niste znali, 90 dana nakon trovanja CO izloženi ste povećanom riziku od plućne embolije. Danas srećom, nije bio taj dan - napisala je na Instagram priči koju je objavila s Hitne.

Foto: Instagram/riley.loudermilk

Podsjetimo, dva tjedna nakon šokantnog događaja Nikolina se oglasila na svom Instagramu i otkrila da se trenutno osjeća dobro.

- Zahvaljujem svima koji su pitali, a nisam stigla odgovoriti. Dobro smo, pazimo na sebe i uživamo u nadolazećem proljeću. I zahvalna sam na slučajnom i dobro odradjenom prvom influenserskom zadatku. Slučajno sam saznala da su zalihe detektora za CO u Zagrebu potrošene. Bravo za sve vas koji ste ih nabavili! I ne, nemam nikakav lukrativan interes po ovom pitanju... Naša sigurnost u ovom slučaju mi je nagrada - napisala je tada Nikolina.

Inače, nakon što su ih pronašli onesviještene, Nikolinu su odvezli u Vinogradsku bolnicu, a njenu kćer Unu u dječju bolnicu u Klaićevoj. 

- Mojoj kćeri Uni je ustanovljeno teško trovanje. Ne znamo još kakve će biti posljedice. Morat će na neurološka ispitivanja, a ja moram obaviti pretrage srca i pluća - rekla je  voditeljica koju su spasili prijatelji provalivši u stan nakon što više nije odgovarala na pozive supruga Vidoja, koji je u tom trenu bio u Beogradu. - Kad sam rekla da se ne osjećam dobro, nakon što je Una počela povraćati, njemu je to bilo sumnjivo. On je počeo agresivno sve zvati da provjere što se događa jer se više nisam javljala na telefon nakon tog razgovora. To je već bilo oko pola 3 ujutro. Naš prijatelj koji živi nedaleko od nas je zvao policiju i objasnio im da mora provaliti u kuću jer nitko ne odgovara, ali psi laju - prepričala je Ristović ističući da su ih samo minute dijelile od kobnog scenarija.

 

Komentara 11

Avatar WoodySheriff
WoodySheriff
08:15 10.03.2021.

Čemu vijesti o srbijanskim starletama?

Avatar Kupujem izbore COVID dodatkom
Kupujem izbore COVID dodatkom
08:26 10.03.2021.

Tko je ova?

PA
Pahor
09:15 10.03.2021.

Uf, ajde hvala bogu. Nisam mogao spavati od zabrinutosti. Cim neka srpska polovnjaca objavi da je dobro, meni padne kamen sa srca

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije