bivša kandidatkinja

Zdravka je u 'Život na vagi' ušla sa 123 kg: Izgubila je gotovo 50 kg, a evo kako danas izgleda

Foto: RTL
1/13
25.07.2024.
u 20:00

Tijekom showa izgubila je 39,5 posto tjelesne mase, odnosno 48,6 kilograma. Zdravka je nedavno objavila novu fotku na kojoj se vidi kako sada izgleda, a podijelila je i inspirativnu poruku.

U petoj sezoni showa "Život na vagi" jedna od natjecateljica je bila i Splićanka Zdravka Kapetanović. Ona je u show ušla sa 123 kilograma, a kada se pojavila u finalnoj emisiji vaga je pokazala kako Zdravka ima 74.4 kilograma. Tijekom showa izgubila je 39,5 posto tjelesne mase, odnosno 48,6 kilograma. Zdravka je nedavno objavila novu fotku na kojoj se vidi kako sada izgleda, a podijelila je i inspirativnu poruku.

"Lipa sam ka gol u devedesetoj. Mjesecima želim napisat dvi, tri riči ili ti ga objasnit. Na svakodnevnoj bazi odnosno tjednoj slušam kako se dobro držim. Pitam za što? Možda kvaku za vrata. Držim se otkad znam za sebe, držim se i kad padam da mi se lakše dignit nazad, držim se za sve što je čvrsto i ugodno. Najbitnije da se držim za ljude koji mi bude zahvalnost, koji su mi vječna podrška, koji su mi vječna kritika, koji su mi vječno tu, sami će se prepoznati po svojim moćima. Držim se za njih, jer mi je lipše i veselije. Držim se za sve što me čini zdravom Zdravkom", napisala je. 

 

Kapetanović je u zadnjoj emisiji osvojila 50.000 kuna jer je od nefinalista izgubila najviše kilograma. Nakon izlaska iz showa je nastavila trenirati i paziti na prehranu i Zdravka i dalje blista te je ispričala kako je navike koje je usvojila u showu nastavila njegovati i nakon izlaska. 

VEZANI ČLANCI:

- Sad je to sve već dnevna rutina i nema velikih odstupanja. I dalje se čujem s nutricionisticom Martinom, radim na sebi i trudim se. Vaga je zadovoljna mojim rezultatima i treneri također. Bazirana sam na hodanju, plivanju, kardio vježbama i oblikovanju tijela, treba još vremena, ali mogu biti samo bolja i bolja! Kao što vidite na slikama, i vaga i ja se smijemo - kazala je u jednom razgovoru za RTL.

GALERIJA Pogledajte kako su izgledali kandidati u finalu prošle sezone 'Života na vagi'

1/52

Nakon showa, Kapetanović je nastavila paziti i na prehranu, a da je u dobroj formi pokazala je kada se natjecala na maratonu Vinišće 2021. koji je organizirao Klub daljinskog plivanja Split. Na utrci od 3000 metara Kapetanović je odnijela drugo mjesto.
- Imala sam ugodno uzbuđenje prije utrke i sam start mi je bio nekako urnebesan sa 120 plivača... U pozitivnom smislu! Na pola prvog kruga sam mislila da nema kraja, dok gledaš u tu gomilu profesionalnih plivača, sportaša i djece, ali bitno da sam tu! Samim dolaskom sam pobijedila samu sebe! - ispričala je tada za medije i rekla kako je za nju ovo bilo divno iskustvo te da je ponosna na sebe.

VIDEO Oženio se Matija Cvek: Zasjao u ružičastom odijelu

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije