ZAJEDNIČKA BUDUĆNOST

Nina i Mario zaljubili su se nakon showa 'Život na vagi', a sada su podijelili novosti: Rekla sam da!

Foto: Instagram
1/15
25.07.2024.
u 09:56

Par je nakon sudjelovanja u showu shvatio da ih veže nešto više od prijateljstva, a zajedno su pokrenuli i nekoliko poslovnih projekata

U showu "Život na vagi" rodile su se i brojne ljubavi, a jedan od parova iz ovog showa su i Nina Martina Korbar i Mario Mandić.  Njihova ljubavna priča počela je nakon samog showa, a sada je je Nina na društvenim mrežama otkrila kako su zaručeni. Podijelila je nekoliko fotografija na kojima ponosno pokazuje svoj zaručnički prsten i otkrila je kako je pristala na prosidbu. - Rekla sam da svom Mariju. Volim te - napisala je uz fotografije Nina Martina. Upoznali su se u trećoj sezoni showa 2018. godine

- Oboje smo bili pretili i dobili smo tu borbu pa danas, kad vodimo puno bolji život, aktivni smo, jedemo bolje, imamo svoju teretanu koja pruža drugačiji pristup vježbanju, razmišljali smo da bi bilo super ponuditi ljudima hranu koja je brza, a zdrava i ukusna i tako smo još jednu svoju ideju pretvorili u djelo - rekla nam je Martina prije dvije godine u intervju kada su ona i Mario zajedno otvorili  food bar Grit u Zagrebu u kojem su gostima nudili zdrave obroke koji u sebi ne sadrže bijelo brašno, bijelu sol, bijeli šećer i kvasac. Dvije godine prije ovog poslovnog pothvata su zajedno otvorili i teretanu.  Nina je u showu izgubila 40 kilograma, Mario deset kilograma više. Nakon što je napustila show Nina je nastavila živjeti zdravo i redovito vježbati te često objavljuje slike i snimke iz teretane gdje sada i sama pomaže drugima da se riješe viška kilograma i učvrste svoje tijelo. Prošle godine je na Instagramu objavila svoje fotografije iz vremena kada je vodila tešku borbu s viškom kilograma i stavila je noviju fotku i otkrila je kako je njezina borba s kilogramima trajala 13 godina. 

VEZANI ČLANCI

- Prije 9 godina sam na ovoj lijevoj fotki bila ja, a danas sam na ovoj desnoj fotki ja. Moja najveća borba sa kilama je trajala 13 godina, a zadnjih 5 godina ona je i dalje tu, ali na drugačiji način. 13 godina sam pronalazila načine kako, ubijala sam se psihički, fizički, emotivno, uskraćivala sam si život i onda sam napokon pronašla put i shvatila - trebam promijeniti svoj način razmišljanja i način na koji živim život. Prije 5 godina sam uspjela ostvariti svoj veliki cilj, a to je promijeniti glavu i doći na kilažu koja je normalna - pod normalna mislim da mogu kupovati odjeću na normalnim odjelima u svim dućanima i da sam agilna, samopouzdana i zdrava - napisala je prošlo ljeto Nino i otkrila da njezina borba nije prestala. 

 

 

-  Zadnjih 5 godina moja borba i dalje traje, ali na drugačiji način. Da, ima uspona i padova, ali je glava promijenjena. Treniram, biram bolje jesti, zdravije, biram jesti pametno, biram živjeti aktivno, biram živjeti punim plućima i da, nekad ne ide po planu i nekad se vratim 3 stepenice unazad, ali se onda 4 pomaknem naprijed. Ova borba je drugačija jer sam promijenila sebe kako treba i iznenadim se često koliko sam bolje. Ulovim se u raznim situacijama kako reagiram i biram bolje. Predobar osjećaj! Upravo zato smo Mario i ja otvorili teretanu @m2workout i pokrenuli Boutique program mršavljenja u kojem želimo biti vjetar u leđa svima vama kojima je potrebno pobijediti debljinu i naučiti kako promijeniti svoju glavu, kako smršaviti dugoročno i kako održavati dugoročno dobru figuru, zdravu prehranu i aktivan život - poručila je Nina Martina.

VIDEO Oženio se Matija Cvek: Odjenuo ružičasto odijelo, mlada zablistala u vjenčanici uskog kroja

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije