bivši farmer

Željko iz 'Ljubav je na selu' progovorio o obitelji: 'Kći mi ide u vrtić s malenom Lumi od Elle Dvornik'

Foto: RTL
1/5
19.01.2022.
u 15:23

Željko Bilić progovorio je i o vjenčanju s Felinom koje se trebalo održati još 2020. godine, no odgođeno je zbog pandemije koronavirusa.

​​​​​Željko Bilić, farmer iz desete sezone 'Ljubav je na selu', u showu nije pronašao svoju srodnu dušu, no zahvaljujući pojavljivanju na malim ekranima upoznao je svoju partnericu Felinu. Ona ga je vidjela na TV-u, poslala mu poruku putem društvenih mreža, upoznali su se i uživo, a sada zajedno imaju dvije djevojčice -  kćeri Emili i Vitu.

Sada je za RTL.hr otkrio kako je s obitelji proveo blagdane. "Moja žena i djevojčice su dobro. Blagdane smo proveli kući radi te korone", rekao je Željko te otkrio: "Super su. Starija ide već u jaslice u Bale i super joj je. Igra se s kćerkicom Elle Dvornik, malenom Lumi."

Progovorio je i o vjenčanju s Felinom koje se trebalo održati još 2020. godine, no odgođeno je zbog pandemije koronavirusa.  Planirali su tada pozvati sve sudionike desete sezone 'Ljubavi na selu', no vjenčanje su naposljetku morali otkazati. 

"Još nismo dogovorili za točan datum", rekao je Istarski Casanova te dodao kako njemu i partnerici taj papir ionako nije bitan. 

Podsjetimo, Željko povodom rođendana na svom Facebooku prikuplja novčana sredstva za osobe koje boluju od multiple skleroze.  "To je jedna opaka bolest. Nadam se skupiti čim više i pozivam sve da doniraju, makar i 5 dolara", rekao je Bilić. 

VIDEO Pogledajte tko je nominiran za Večernjakovu ružu u kategoriji Glumačko ostvarenje godine 

 

Komentara 1

GR
Gravity
15:50 19.01.2022.

Nisam čitao ali došao sa komentirati naslov.. ovo je trenutno baš bitno za hrvatsku javnost pa da je na naslovnici. Breaking news!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije