odmor u grčkoj

Željko Joksimović ima kćer iz prvog braka, a evo kako izgleda Mina: Objavila fotke u na kojima je badiću

Foto: Instagram
1/8
20.08.2024.
u 20:31

Lijepa Mina na društvenim je mrežama objavila fotografije na kojima se vidi kako se odmara, te neki prizori koji su njoj bili posebni, a između ostalog je pokazala i svoju fit liniju.

Pjevačica Mina Joksimović, kći glazbenika Željka Joksimovića posljednjih dana uživa u Grčkoj. Lijepa Mina na društvenim je mrežama objavila fotografije na kojima se vidi kako se odmara, te neki prizori koji su njoj bili posebni, a između ostalog je pokazala i svoju fit liniju. Naime, na jednoj od slika koje je objavila bila je u kupaćem kostimu, dok je na nekima od njih bila spremna za večernji izlazak. U komentarima ispod objave, mnogi su primijetili, javili su joj se baka i djed.  ''Djedova ljepotica'', ''Ljepoto moja'', poručili su joj baka i djed, Vera i Branislav Joksimović.

 

Podsjetimo, Željko je u braku s voditeljicom Jovanom od 2012. godine te imaju sina Kostu i blizanke Ani i Srnu. Mina je njegovo dijete iz prvog braka koje je dobio s bivšom suprugom Vesnom koja se nikad nije voljela medijski eksponirati. Dodajmo i da je mlada Mina, kako mnogi tvrde, od majke naslijedila ljepotu, a od oca glazbeni talent pa se i ona bavi glazbom. Tako je 2021. njezina pjesma postala hit u Rusiji, a diplomirala je i na Fakultetu muzičkih umetnosti u Beogradu.

GALERIJA Bezvremenska ljepota glumice Sanje Vejnović
 

1/45

 Inače, poznati glazbenik i njegova prva supruga zaljubili su se još u školi i mnogi su bili uvjereni kako će ta ljubav trajati desetljećima. Mladi su se vjenčali i sa 23 godine dobili su kćer Minu, ali njihova bračna idila nije potrajala i odlučili su se rastati. Mediji u Srbiji su pisali kako su ostali u prijateljskim odnosima te kako se Vesna i dalje nakon njihovog razvoda, redovito viđala s Joksimovićevim roditeljima.  Ni Vesna, a ni Željko Joksimović nikada nisu govorili o razlozima koji su doveli do kraja njihovog braka, a Vesna je na svojim društvenim mrežama na temu braka ovo ljeto napisala nešto.

VEZANI ČLANCI:

- Brak me ne zanima. Dok je lijepo neka traje, i onda adio. Eto vam odgovor – napisala je Vesna na svom Instagram profilu uz fotografiju u kupaćem kostimu. Nedavno je na Instagramu objavljena i fotografija s vjenčanja Joksimovića i Vesne i iako nisu poznati razlozi njihova razlaza, poznato je da je Joksimović tražio od pravoslavne crkve da poništi njihov brak kako bi se mogao s Jovanom vjenčati u crkvi. Vesna je i nakon razvoda zadržala prezime bivšeg supruga i na društvenim mrežama redovito objavljuje fotografije na kojima pokazuje kako ima zavidnu liniju i često pozira u izazovnim izdanjima. Na svom Facebooku ima i puno fotografija s kćeri Minom. 

Osim glazbene karijere, posljednjih nekoliko godina Željko Joksimović prisutan je i na poslovnoj sceni, i to kao vlasnik novinske agencije i čak četiri televizije. Vlasnik je i diskografske kuće koja je pridonijela razvoju mnogih mladih talenata na Balkanu. Izgleda da sve čega se Željko dotakne osuđeno na uspjeh. Pjesma “Ponoć” koju je napisao za film “Toma” zajedno s pokojnim Predragom Živkovićem Tozovcem broji preko 55 milijuna pregleda na YouTubeu, a film “Toma”, na kojemu je radio kao producent proglašen je najgledanijim filmom svih vremena na ovim prostorima.

VIDEO Baby Lasagna zapalio atmosferu na zadarskom Forumu, publika mu posvetila transparente

Komentara 6

DE
deli1000
23:35 20.08.2024.

evo opet ovog papagaja dumbstona. stalno ponavlja jedno te isto ali uporno čita i komentira ono što nema veze sa nama. zanimljivo da nikada ne komentira vijesti iz albanije, usa, češke. švedske koje isto nemaju veze sa nama

Avatar Tombstone
Tombstone
21:07 20.08.2024.

Kakve to veze ima s nama? Daleko im kuca.

KO
Konan
10:42 21.08.2024.

Jako mi je drago da ima kcer iz prvog braka. Obavijestite nas kad bude imao dijete iz treceg braka.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije