Iskreno

Željko Krušlin Kruška o kćeri za koju 15 godina nije znao da joj je otac: Veliki šok mi je to bio

Na vodičkoj rivi počeo CMC Festival , najveći festival domaće pop i zabavne glazbe
Foto: Dusko Jaramaz/PIXSELL
1/6
09.03.2023.
u 19:45

Pjevač je pričao o kćeri Ivani koju je dobio kada je imao 23 godine, ali punih 15 godina nije znao da joj je otac, a priznaje kako se već duže vrijeme nisu vidjeli

Glazbenik Željko Krušlin Kruška gostovao je u IN Magazinu i kroz razgovor se prisjetio kako je nastao jedan od njegovih najvećih hitova "Divno je biti nekome nešto", ali pričao je i o svojoj kćeri iz izvanbračne veze s kojom se nije vidio već neko vrijeme. 

- Da, to je kći koja mi se dogodila kad sam imao 23 godine, bio sam student i tek naknadno, nakon 15 godina sam saznao da mi je to kćer. Nije bilo vjerojatno želje ni mogućnosti da se sretnemo, poklopilo se s izlaskom cd-a i koncertom na Šalati pa je njena majka mogla lakše doći do mene. Ja nisam ni znao da se ona rodila. Veliki, veliki šok mi je to bio. Danas bi mogli bi u boljim odnosima, vidjet ćemo što će život donijeti. Već dugo se nismo vidjeli, bilo bi zgodno da se vidimo - rekao je pjevač za In Magazin. Prvi put je detaljnije o ovoj temi pričao prije pet godina i rekao kako je sve dosta komplicirano.

-  Imam kćer Ivanu iz predbračnog odnosa. To se dogodilo kada sam imao 23 godine. Poslije sam išao na utvrđivanje očinstva  i dokazano je da sam otac. No neke su stvari među nama ostale nerazjašnjene pa, nažalost, nisam u kontaktu s njom. Mislim da ona ima dvoje ili troje  djece, ali kako nismo bliski – izjavio je tada glazbenik. Željko Krušlin ima i sina Filipa (34) kojeg je dobio u prvom braku, a iz sadašnjeg braka s novinarkom Ivanom Radaljac Krušlin ima 23-godišnju kćer Editu. 

U razgovoru za In magazin o pjesmi "Divno je biti nekome nešto" rekao je kako ju je napisao 1978., a za pjesmu je javnost saznala tek godinama kasnije, točnije 1993. godine i Kruška je ispričao i kako je nastala. 

- Ona je bila snimljena u jednoj unplugged verziji, bila je emitirana na radiju, ali nitko nije znao ni kako se zove, ni tko ju izvodi. Ali tek 1993. godine kad smo snimili prvi album je javnost za nju saznala. Bilo mi je važno da ta rečenica - divno je biti neko nešto, da ostane i da se oko nje vrti cijela radnja. Ja sam naime prelistavao bilježnicu svoje sestre koja je pisala pjesme i naišao sam na taj stih i onda sam rekao - seka mogu ja to iskoristiti za neku svoju pjesmu - otkrio je.

VIDEO U 67. godini preminuo je Šime Vlajki

Komentara 2

TE
Testera
11:20 12.03.2023.

Amnezija je opaka bolest a uglavnom obolijevaju političari, eto tu i tamo i pjevači.

GL
gliva
17:08 10.03.2023.

Kak je to čudno , zar i Ti Kruška si u adezeu! Pro[lo ti ispod radara>

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije