zatvorila je salon

Žena u čijem je stanu preminuo Vidoje Ristović progovorila za medije, otkrila što se dogodilo kobne noći

Foto: Luka Stanzl/Pixsell
1/7
29.07.2022.
u 10:47

Danijela Bojić, žena koja je posljednja vidjela Vidoja Ristovića prije smrti, otkrila je i zbog čega neće raditi neko vrijeme.

Povjesničar umjetnosti Vidoje Ristović (44) preminuo je 8. svibnja u Beogradu nakon što mu je iznenada pozlilo na masaži u iznajmljenom stanu u kojem je Danijela Bojić držala prostor za masažu.

Bojić do sada nije istupala javno na tu temu, no sada je otkrila zašto neko vrijeme neće raditi. -Imala sam blizak smrtni slučaj. Neću raditi neko vrijeme u stanu niti primati nove ljude. Salon sam zatvorila na neko vrijeme, nisam više tamo u stanu, u kući sam. Povremeno radim i kod kuće. Tamo se neću vraćati dok se ja i svi moji ne oporavimo, bar do rujna- kazala je Danijela, prenosi srpski Informer, a za tamošnje medije izjavu je dala i jedna susjeda koja je rekla da se povukla otkako je preminuo Vidoje.

-Nismo je odavno vidjeli, iz stana se ne čuje nitko, kao da više i ne živi tu. Nikom ne bi bilo lako da tako nešto doživi. Zamislite da vam muškarac umre u krevetu, pa to je strašno, to ne možete tako lako zaboraviti. Svakako, najstrašnije je što je Vidoje, mlad čovjek, umro, sve ostalo će proći. Danijela će svakako imati traume za cijeli život zbog svega što se dogodilo, ali će se oporaviti- rekla je susjeda.

Danijela je na saslušanju u policiji otkrila kako joj je na dan tragičnog događaja bio rođendan koji su slavili u njezinom iznajmljenom stanu, a prema njenim riječima Vidoje je bio dobro raspoložen te se dobro osjećao, piše Informer.

VIDEO Četiri godine bez velikog Olivera: 'Njegov duh ostao je u svima nama'

Ključne riječi

Komentara 11

Avatar BrankoPospanko
BrankoPospanko
11:54 29.07.2022.

Mozda Nikolina ipak nije bila tako dobra u seksu kako neki pretpostavljaju da je bila...

Avatar marela
marela
12:09 29.07.2022.

Al meni kao ženi nije jasno: imaš muža mlađeg od sebe i odes na "drugi kraj svijeta",ostavis ga punog love na milost i nemilost zivotnim porocima, a i znas (valjda) da muskarac sa 43 ne moze dugo bez seksa.....

DU
Deleted user
11:57 29.07.2022.

Mediji bi trebali spojiti dotičnu Danijelu s Pricom, onako u stilu nekad Zeleni MHz na relaciji Zagreb-Beograd, uživo, u eter. Upsss ovo "uživo" je slučajno upalo, nije bilo namjerno.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije