Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 168
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
"Zna se odakle smo"

Zgodna Severina Zagrebom šetala u minici: 'Zimogrozna Dalmatinka bez jakne'

Foto: Instagram
1/32
28.11.2023.
u 11:03

Pjevačica Severina Vučković objasnila je što misli o hladnom vremenu koje je zahvatilo Hrvatsku, a po svemu sudeći, čini se da baš i nije oduševljena.

Pjevačica Severina Vučković (51) svojim objavama na društvenoj mreži Instagram često plijeni pažnju publike, ali i medija. Ovaj put simpatična Splićanka objavila je niz fotografija sa zanimljivim opisom ispod objave. Naime, prošetala je centrom Jurišićeve ulice u Zagrebu pa pozirala fotografu. Odjenula je crni džemper s bijelim trakama, crnu kožnu minicu i kaubojske čizme, a cijelu kombinaciju je podignula crnom Chanel flap torbicom koja je 'must have' svakog ženskog ormara. 


Gole noge odjenula je u crne hulahupke, no čini se da je to na kraju ipak bila kriva odluka. - Zimogrozna Dalmatinka bez jakne. Vrijeme izdržaja: 2 minute, 14 sekundi - napisala je pjevačica koja na Instagramu broji više od milijun pratitelja. Obožavatelji su joj ispod fotke pisali kako su i oni zimogrozni, a javio joj se i jedan Dalmatinac s komentarom: - Jaketa i cvike. To je to. Odmah se zna odakle smo - simpatično je poručio obožavatelj. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina (@severina)

 

VEZANI ČLANCI:


Podsjetimo, pjevačica je nedavno na spomenutoj društvenoj mreži podijelila dojmove s premijere jednog filma, kao i detalje neugodnog razgovora sa ženom kojoj nije željela otkriti identitet. - Sinoć sam bila na premijeri filma 'Samo kad se smijem', koji me držao za srce i čupao ga… Ana Magaš je bila inspiracija. Žena koju je nasilni moćnik tukao i zlostavljao, a svi oko nje su okretali glavu od njezinih modrica. Ubila ga je nožem u kuhinji, dok se pokušavala obraniti od njegovog davljenja. Prvotno je osuđena na 12 godina. Dijete joj je oduzela muževa svojta – započela je pjevačica. Napisala je kako se nakon završetka premijere uputila na jednu rođendansku proslavu, gdje je započela razgovor s 'poznatom gospođom' koja je plakala jer joj je 'uginuo aligator'. Kako kaže, ubrzo su se počele natjecati koju više što boli, a kada joj je Severina započela govoriti o bivšem suprugu, sugovornica ju je neugodno iznenadila.


- Pogledala me i kaže: 'Čuj, 'ko ti je kriv, sama si ga birala, pa nisi valjda glupa'. Pa glupo kažem: 'Ahaa, to je ono, kriva sam što sam silovana, jer sam nosila minicu.' 'Ma daj, kaj ti je, pa i ja nosim minicu.', odgovara mi ona. Onda me pitala: 'Kaj ti je s djetetom?', bez imalo empatije za sve što sam prije toga rekla. Promrmljam: '14 dana kod mene, 14 kod…' nisam završila, kad kaže ona: 'Bar nas sve zabavljaš…'. Htjela sam odgovoriti: 'Šteta što ti nas nikad nisi zabavila', ali nisam – otkrila je Vučković pa dodala kako se tada samo nasmijala i otišla plesati. Osim toga, Severini je nedavno započelo suđenje za nametljivo ponašanje bivše ravnateljice Poliklinike za zaštitu djece i mladih Grada Zagreba, Gordane Buljan Flander i Ljiljane Klingor, ravnateljice osnovne škole koju pohađa Severinin sin.

 

VIDEO Tamburaši spasili Maju Šuput: 'Bila je s prijateljicom, molile su nas da budemo s njima' 

 

 

Komentara 5

Avatar ŽutiKarton
ŽutiKarton
12:24 28.11.2023.

Previše filtera. Ne treba žena njezinih godina izgledati tako.

JO
jocoudriga
13:09 28.11.2023.

Dugo te nije bilo.

KO
Konan
22:10 28.11.2023.

Svi seru po ZG a sve ih je vise. Onda kazu za HNL da je tramvajska liga. Da se svi Dalmosi vrate doma Zagreb bi pao na pola broja stanovnika.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije