često se druže

Zgodni trener objavio snimku s Rozgom, a ona mu ubrzo uputila kritiku!

Foto: Instagram
1/5
12.10.2018.
u 08:33

Jelena Rozga ponovno je zapjevala sa šarmantnim trenerom Antom Burazinom, a njihova snimka postala je pravi hit na društvenim mrežama.

Pjevačica Jelena Rozga ponovno je razveselila svoje obožavatelje simpatičnom snimkom iz automobila. Zgodna Splićanka zapjevala je veliki hit grupe Magazin u duetu sa šarmantnim trenerom Antom Burazinom, poznatijim pod nadimkom Fit Medo.

"Jel zbog nje?" pjevala je Jele Anti, a onda mu je uputila i kritiku. 

"Ne, ne, ne falija si”, poručila je Rozga Anti koji je snimku objavio na svom Instagramu. "Jelena, već godinama me učiš pivanju, al' nikako, možda da se ipak samo držim treniranja", zaključio je zgodni trener koji, osim o Rozginoj, brine i o liniji splitske dizajnerice Anamarije Asanović

Snimka je ubrzo postala pravi hit među Medinim, ali i Rozginim pratiteljima. "Divni ste skupa", "Hit ste", "Legende", poručili su im oduševljeni obožavatelji .

Komentara 3

AN
ante555
11:56 12.10.2018.

Zar mislite da ovo nekoga zanima?

ST
Stručnjak
11:51 12.10.2018.

ona reve bezveze

ZE
zekinho
12:01 12.10.2018.

nije vezana, mobitel u vožnji... MUP...?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije