Bullhit

Znamo, ko što znamo gdje je rijeka Čikola, da se na nas kladi Karabatić Nikola!

luka bulic
Foto: PR FOTO
24.01.2014.
u 14:06

Popularni kauboji i njihovi posljednji uspjesi na Svjetskom prvenstvu u Danskoj opjevani su u najnovijem Bullhitu Antene Zagreb!

Popularni kauboji i njihovi posljednji uspjesi na Svjetskom prvenstvu u Danskoj opjevani su u najnovijem Bullhitu Antene Zagreb! Za Dom...agoja (Čavoglavi) naziv je novog hita Luke Bulića u kojem su redom spomenuti naši sjajni rukometni reprezentativci, predvođeni izbornikom Slavkom Golužom i dobro raspoloženim Domagojem Duvnjakom.

– Kada sam skužio da ime našeg reprezentativca Domagoja Duvnjaka počinje sa Dom, vrlo sam se lako odlučio za ovu pjesmu, a potpuno oduševljenje doživio sam kada sam shvatio da se Čikola rimuje s Karabatić Nikola. Dečki su čuli Bullhit sinoć na treningu, reakcije su odlične pa se nadam da će im to barem malo doprinijeti da danas vrate Dance doma iako su oni već doma... al' znate kaj hoću reći! – izjavio je autor hita Luka Bulić.

Hrvatska rukometna reprezentacija oduševljena Bullhitom link s pjesmom stavila je i na svoju službenu Facebook-stranicu.

>> Supruge rukometaša: Njima trebaju mir i koncentracija, a mi smo doma s djecom

Komentara 1

KL
klasika
15:44 24.01.2014.

sjajan imitator. svaka čast talentiranom Luki

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije