Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 109
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Eurovizija

Znate li tko su članovi srpskog žirija? 12 bodova dali Hrvatskoj i Baby Lasagni

Foto: Pixsell
1/6
13.05.2024.
u 16:56

Objavljeno je i tko su bili članovi ovogodišnjeg srpskog žirija za Euroviziju...

Eurovizija koju ćemo sigurno još dugo pamtiti je iza nas, a mi smo se prisjetili srpskog žirija koji je s maksimalnih dvanaest bodova ocijenio Hrvatsku i našeg predstavnika Marka Purišića, odnosno Baby Lasagnu. Samo su oni i žiri Cipra Lasagni dali 12 bodova, dok su članovi žirija iz čak 22 zemlje, od ukupno 37, dali 12 bodova Švicarskoj koja je zbog toga na kraju i pobijedila. 

Članovi srpskog žirija koji su prepoznali potencijal i talent Baby lasagne su glazbenik, kompozitor i producent Alek Aleksov, pjevač i bivši predstavnik Srbije na Euroviziji prošle godine - svima poznatiji kao Luke Black, odnosno Luka Ivanović, kompozitor i suradnik Konstrakte na ovogodišnjoj Euroviziji Milovan Bošković, pjevačica koja se ove godine natjecala na Beoviziji sa željom da Srbiju predstavlja na Euroviziji Lena Kovačević te također Zejna Murkić. Njihov žiri nije bio istog sastava kao i na Beoviziji. 

 

FOTO Najvažniji eurovizijski portal objavio snimku dočeka Baby Lasagne: Hrvatski superheroj stigao kući

1/10

 

VEZANI ČLANCI:

 

FOTO Prijateljica Kate Middleton: 'Prolaze pakao, slomljena sam, nadam se da...'

1/24

 

Osim što je srpski žiri Hrvatskoj dao 12 bodova, i srpska publika je Lasagnu nagradila s 12 bodova. Tako su nam susjedi na ovogodišnjoj Euroviziji dali maksimalan broj bodova.  I hrvatska publika je vratila istom mjerom - Srbiji su dali 12 bodova, dok je hrvatski žiri Srbiji dao tek 3 boda. Srbi su 10 bodova dali Francuskoj, a pobjedničkoj Švicarskoj su dali 6 bodova. Tri boda dali su Izraelu oko kojeg su se ove godine vodile velike polemike te prosvjedi u Malmöu. 

 

VIDEO: Tomislav Štengl o lobiranju na Euroviziji: 'Za to se oduzimaju bodovi'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije