pokazala snimke

Zsa Zsa nakon odustajanja od Dore odgovorila na komentare da je 'lijena': 'Vi nemate pojma što ja sebi radim'

Foto: Instagram screenshot
1/14
11.01.2024.
u 18:15

Zsa Zsa je trebala nastupiti s pjesmom ”Probudi usne moje”, ali je odustala od natjecanja. Umjesto nje, po pravilima, priliku da nastupi na Dori dobiva prva rezerva, a to je u ovome slučaju bio Baby Lasagna s pjesmom “Rim Tim Tagi Dim”

S HRT-a je početkom mjeseca stigla vijest kako pjevačica Zsa Zsa odustaje od sudjelovanja na ovogodišnjoj Dori. Zsa Zsa je trebala nastupiti s pjesmom ”Probudi usne moje”, ali je odustala od natjecanja. Umjesto nje, po pravilima, priliku da nastupi na Dori dobiva prva rezerva, a to je u ovome slučaju bio Baby Lasagna s pjesmom “Rim Tim Tagi Dim”. Pjevačica je ranije rekla kako je odustala zbog privatnih razloga i više od toga nije htjela podijeliti s javnosti. Ipak, kasnije se osvrnula na hejtere i negativne komentare i poručila im da je odustala jer je bila svjesna da svojoj publici ne može pružiti najbolje od sebe u datom roku.

Nakon toga, sada je pokazala i koliko puno radi te se osvrnula na komentare da je "lijena". U prvom Instagram Storyju pokazala je da svaku pjesmu, barem neke stihove, otpjeva gotovo 200 puta kako bi vidjela koja joj je izvedba najbolja. 

"Praktički 200 puta otpjevam pjesmu i onda od tog biram lijepe dionice. I to vam onda ovako izgleda… satima", napisala je Zsa Zsa uz video na kojem ponavlja stih iz "Tihe noći".

Foto: Screenshot

"Svi koji uvijek govore ‘Joooj da bar živim s tobom da mi pjevaš…‘ Ne želiš. Evo, jer to ovako zvuči. I pjesma svima ide na jetra prije nego izađe. Osim meni, valjda", objasnila je pjevačica i potom pokazala video na kojemu se vidi da je snimala do 4 ujutro. 

"Ovo je oko četiri ujutro prije tri tjedna kad sam još mislila da idem na Doru“, objasnila je i dodala: "Za sve one koji misle da sam ‘lijena‘ i ne snimam… Vi nemate pojma kaj ja sebi radim".

Foto: Screenshot

Nakon toga je otkrila kako u kombiju za vrijeme prijevoza do gaže uvijek svi spavaju osim nje i vozača. "Prokleti perfekcionizam. U kombiju svi spavaju… Osim vozača i mene", napisala je.

Podsjetimo, pjevačica se nedavno oglasila i objasnila zašto je donijela odluku o odustajanju. 

VEZANI ČLANCI

- Dragi moji svi, vjerojatno ste već načuli o mom sudjelovanju na Dori 2024. ! Ali život se posložio tako da prije nego sam uopće uspjela progovoriti o tim uzbudljivim vijestima, čemu sam se jako veselila jer je sama prijava i sudjelovanje novost za cijelu moju zajednicu koja me sluša, a i mene samu (bas zato jer svi znate i da sam dugo odbijala otići na takva natjecanja), karte su se neočekivano posložile malo drugačije i nažalost moj prvi javni govor o Dori 2024. je drugačije prirode - o odustajanju. - napisala je pjevačica na svom Instagramu. Dodala je kako joj je žao što mora odustati jer je njezin tim puno truda uložio u ovaj projekt. 

VIDEO Hakiran Let 3! Mrle u očaju: 'Prijetnje hakera su sablasne!'

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije