Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PODRŠKA

Župa Baby Lasagne sa župnikom Želimirom šalje mu poruku: Ti si za nas već pobjednik

Malmo: Baby Lasagna odlazi iz svog hotela u Arenu
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL
1/12
08.05.2024.
u 19:35

Video poruku podrške uoči nastupa u polufinalu Baby Lasagna dobio je i od svog župnika i župljana koji su na Facebooku župe objavili video i poručili mu: Dragi Marko, cijela župna zajednica je uz tebe

Naš predstavnik na Euroviziji Baby Lasagana je u svojim intervjuima u nekoliko prilika istaknuo i izrazito intimne stvari poput svoje borbe s anksioznošću, ali i vjere. Ranije je glazbenik rekao da mu je vjera pomogla kroz jedan težak period u životu.  - Nisam mogao boraviti s ljudima i bježao sam u izolaciju svog stana. Osjećao sam pritisak, kao da se moje srce nalazi u tuđoj šaci koja ga nemilosrdno stišće. Pratili su me umor i očaj, ukratko, upao sam u depresiju - priznao je Purišić za Bitno.net te nastavio:

- U jednom trenutku tama je postala neizdrživa. Nazvao sam tatu koji je točno znao što mi je potrebno. Odveo me k prijatelju svećeniku na razgovor. Nakon susreta s njim tama je polako počela nestajati, a njeno mjesto zauzimali su sreća i osjećaj ispunjenosti. 

VEZANI ČLANCI

Video poruku podrške uoči nastupa u polufinalu Baby Lasagna dobio je i od svog župnika i župljana koji su na Facebooku župe objavili video i poručili mu: Dragi Marko, cijela župna zajednica je uz tebe. Svi ti želimo puno sreće i obilje božjeg blagoslova. Ti si za nas već pobjednik. 

 

 

Župnik kaštelirske župe svetih Kuzme i Damjana Želimir Bagavac za 24 sata o Marku je rekao: Dolazi kod nas u crkvu nedjeljom, kad god može. Posljednje vrijeme ga nije bilo, ali to je zbog priprema za Eurosong. Ja ga vidim u crkvi s oltara. Vjera mu je jako važna i to se vidi. Ne pjeva kod nas u zboru, ali pjeva među pukom. Ide na svetu misu i euharistija mu jako puno znači. Na njemu se vide upravo ta poniznost, poštenje, iskrenost i jednostavnost, s kojima je osvojio sve nas. A koliko vidimo i cijelu Europu - rekao je župnik Bagavac.

Dodao je kako se svi mole za Marka, ne samo u njegovoj župi nego i šire. Rekao je i kako je Marku religioznost usađena od malih nogu za što su zaslužni njegovi roditelji. Baby Lasagna u subotu nastupa u finalu Eurovizije u Švedskoj i zasad je vodeći na eurovizijskim kladionicama koje mu daju 37 posto šansi za pobjedu. 

VIDEO Emilija Kokić: Baby Lasagna toliko je sličan Rivi, vidim puno poveznica između nas i njega

 

Komentara 5

GL
Glagoljica
20:34 08.05.2024.

Uopce nije bitno ako ne osvoji zlato na Eurosongu! Osvojio je Europu i sire! Pametan, kreativan, stalozen decko. Odlican glazbenik! Izvanredan obiteljski odgoj zraci iz njega! Uzor!!!

IV
ivica.vranjic
06:33 09.05.2024.

Sad su mu šanse bitno oslabile. Ultra moderna Europa priznaje druge "vrijednosti".

RI
Rizlman
10:27 09.05.2024.

Aaaa, tu si sole, sumporni rogonja, sve o. k. 😂 Hvala ocu Rippergeru, da nema njega teže bi shvatio tvoje trikove 😉

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije