Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nedjeljom u 2

Stanković najavio 1000. emisiju, pa otkrio: 'Samo jednu nisam vodio, što mislite zašto?

Foto: HRT screenshot
1/19
08.05.2024.
u 16:09

Stanković ovu emisiju radi već 24 godine, a sada je otkrio da u nedjelju slijedi okrugla, 1000. epizoda. Stanković još nije otkrio tko će mu biti gost, ali je zato otkrio neke pojedinosti iz povijesti emisije.

Voditelji i urednik emisije Nedjeljom u 2 Aleksandar Stanković najavio je novu epizodu. Naime, Stanković ovu emisiju radi već 24 godine, a sada je otkrio da u nedjelju slijedi okrugla, 1000. epizoda. Stanković još nije otkrio tko će mu biti gost, ali je zato otkrio neke pojedinosti iz povijesti emisije. 

- Od 999. dosadašnjih emisija sve je vodio Stanković osim jedne. Što mislite zašto i tko je bio sretnik/ca? - istaknuo je na Facebooku.

Inače, Aleksandar je u rujnu najavio neke novosti u 24. sezoni koja se upravo emitira. Stanković je objavio da za novu sezonu ima spreman i novi studio te da je zadovoljan njime.

- Sve što je novo bolje je od starog. Nema razloga da budem nezadovoljan. Mislim da će se nova scenografija dobro uklopiti u ono što radimo već dugi niz godina - rekao je tada. U videu koji je objavljen na službenim profilima Hrvatske radiotelevizije na društvenim mrežama otkrio je i još neke novosti koje gledatelje očekuju u emisiji.

- Novost je da ćemo u 'Nedjeljom u 3' imati pitanja preko Facebooka kao i do sada, a putem X-a (bivši Twitter) u 'Nedjeljom u 2' uživo će korisnici te društvene mreže gostu postavljati pitanja i komentirati. Dakle, to je novost. Imat ćemo u kutu ekrana X korisnike koji mogu nešto reći o samoj emisiji - otkrio je Stanković tada.

VIDEO Nakon polufinala zabava nije stala, Tajči nastupila u Malmöu

 

Komentara 8

DA
dalmatimun1
19:43 08.05.2024.

Sada bi stvarno bilo vrijeme prekinuti to kreveljenje

MK
MKinkognito60
17:48 08.05.2024.

Dakle do sada 998 previše

NI
Nipos18
20:16 08.05.2024.

Koliko mandata bi tek DP dobio da je išao u izbore sa parolom..."bez vjetra u kosi..."

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije