Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 125
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ljetno vjenčanje

Zvijezda RTL-ove sapunice u Mariji Bistrici udala se za glazbenika

Foto: Instagram
10.07.2017.
u 08:24

Glumica Nevena Ristić i glazbenik Marko Vukes vjenčali su se ovog vikenda, a među uzvanicima su bile i glumice Iva Migalić, Doris Pinčić Rogoznica i Ana Begić Tahiri

Ovog vikenda svoju ljubav brakom su okrunili glumica Nevena Ristić i glazbenik Marko Vukes.

Srpsku glumicu naša publika je upoznala zahvaljujući RTL-ovoj sapunici "Vatre ivanjske", a tijekom tog snimanja zaljubila se u Marka koji je bivši pjevač grupe Joy.  Vjenčanje se održalo u Markovoj rodnoj Mariji Bistrici, a među uzvanicima su bile i glumice Iva Mihalić, Ana Begić Tahiri i Doris Pinčić Rogoznica. Upravo je Doris zaslužna za ljubav ovog para jer su se zahvaljujući njoj i upoznali. 

 

 

 

Vukesi. @marko.vukes

A post shared by Nevena Vukes (@nevena.vukes) on

 

 

 

#kume

A post shared by Nevena Vukes (@nevena.vukes) on

 

 

 

#vukesfamily @marko.vukes

A post shared by Nevena Vukes (@nevena.vukes) on

 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije