NAKON 17 GODINA

Zvijezda 'Uvoda u anatomiju' napušta seriju, od obožavatelja se oprostila emotivnom porukom

Ellen Pompeo
Foto: Press Association/PIXSELL
1/6
18.11.2022.
u 22:45

- Zauvijek sam zahvalna i ponizna pred ljubavlju i podršci koju ste mi svi pokazali. Znate da show mora ići dalje, a ja ću se definitivno vratiti u posjetu, napisala je Pompeo na Instagramu

Glumica Ellen Pompeo (53) objavila je oproštajnu poruku prije svog izlaska iz serije "Uvod u anatomiju", u kojoj je punih 17 godina igrala Dr. Meredith Grey.

Najavljeno je kako će Pompeo iz serije izaći u siječnju, no vratit će se u finalu sezone na proljeće. Uoči emitiranja tih izlaznih scena, Pompeo je odala počast obožavateljima i obećala da nisu vidjeli posljednje od Meredith.

- Zauvijek sam zahvalna i ponizna pred ljubavlju i podršci koju ste mi svi pokazali. Znate da show mora ići dalje, a ja ću se definitivno vratiti u posjetu, napisala je Pompeo na Instagramu. Obožavatelji su se prisjetili da je kreatorica serije Shonda Rhimes kazala da će dan kada Pompeo izađe iz "Uvoda u anatomiju" biti i kraj serije. 

Uoči njenog odlaska oglasila se i Shonda Rhymes, napisavši emotivnu oproštajnu poruku: “Ništa od ovog ne bi bilo moguće bez nezamjenjive Ellen Pompeo, jedne i jedine Meredith Grey”.

Ranije ove godine objavljeno je da će Pompeo preuzeti ograničenu ulogu u 19. sezoni kako bi mogla snimiti još jednu TV seriju koju također producira.

Bilo je nekih nagađanja da će ova nova serija ponovno spojiti Pompeo s bivšim kolegom iz "Uvoda u anatomiju" Patrickom Dempseyem, ali on je u međuvremenu demantirao te glasine.

- To je samo pravi dokaz obožavateljima da žele vidjeti taj par još uvijek zajedno i kakav je to utjecaj.Ali ne, nisam ništa čitao, nisam ništa vidio i nisam s njom o tome razgovarao. , rekao je za EW.

Producenti "Uvoda u anatomiju" proveli su prvi dio 19. sezone pripremajući Meredithin odlazak uvodeći novu postavu stažista koji će djelovati kao sljedeća generacija liječnika u Memorijalnoj bolnici Gray Sloan.

VIDEO: Dramatične scene iz centra Zagreba sa snimanja filma 'Canary Black' 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije