Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 107
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
opet su zajedno

Zvonimir Boban nekoliko puta svraćao je u butik u kojem je radila Leonarda, a ovo je bila njegova izlika

Zagreb: Sve?ano otvorena izložba pokojnog slikara Ede Murti?a
Foto: Zeljko Lukunic/PIXSELL
1/17
30.01.2024.
u 14:19

Zadnjih godina rijetko su se pojavljivali u javnosti, a posljednji put obitelj Boban snimljena je u rujnu 2019. u milanskoj La Scali na dodjeli nagrada najboljim nogometašima u organizaciji Fife. Boban je došao u društvu supruge Leonarde i njihove djece Marte, Marije i Rafaela.

U javnosti je danas odjeknula vijest da su bivši nogometaš Zvonimir Boban i dizajnerica Leonarda Lončar opet zajedno. Leonarda je potvrdila da je to istina.  

– Istina je, Zvone i ja opet smo zajedno, jako smo sretni – rekla je za Story.

Zvone i Leonarda upoznali su se 1989., vjenčali su se u Milanu 1993., a zbog ljubavi Leonarda se oprostila od manekenstva i posvetila obitelji. Par je posvojio četvero djece, a 2009. postali su i biološki roditelji djevojčice Ruže. Zadnjih godina rijetko su se pojavljivali u javnosti, a posljednji put obitelj Boban snimljena je u rujnu 2019. u milanskoj La Scali na dodjeli nagrada najboljim nogometašima u organizaciji Fife. Boban je došao u društvu supruge Leonarde i njihove djece Marte, Marije i Rafaela.

VEZANI ČLANCI:

Leonarda i Zvone oduvijek su se podržavali u poslovnim pothvatima, a mnogi su i tada komentirali kako obitelj djeluje skladno. Nikakvi problemi nisu se naslućivali, a Zvone i Leonarda bili su jedan od rijetkih parova na domaćoj sceni uz koje se nikada nisu vezali nikakvi skandali. Svoje su probleme, ako su ih i imali, nastojali riješiti u svoja četiri zida, a svetinja im je bila obitelj koju su pod svaku cijenu nastojali zaštititi od očiju javnosti. A zanimanje za uspješnog nogometaša i darovitu manekenku uvijek je bilo veliko.
No u svojoj su odluci Bobani bili vrlo uspješni pa je mnoge iznenadila vijest o njihovu razlazu. Njihova ljubav od samog je početka djelovala kao iz bajke. Upoznali su se prije više od tri desetljeća, dok je tada 18-godišnja Leonarda radila u jednom butiku u Vlaškoj ulici kao prodavačica. Atraktivna Zagrepčanka odmah je zapela za oko perspektivnom nogometašu Dinama, kojem je trebalo vremena da se odvaži i pozove Leonardu na spoj. U butik u kojem je radila svraćao je nekoliko puta s izlikom da treba zamijeniti, a potom i skratiti sako koji je kupio. Nasmiješena Leonarda pokušala je udovoljiti svim njegovim zahtjevima, a nakon nekoliko susreta konačno je odlučila izaći s Bobanom. 

– Glumila sam neosvojivu djevojku iz knjige "The Rules". Nikad nisam pratila nogomet, nikakav sport, pa on za mene tada i nije bio junak – kazala je svojedobno Leonarda o početku njihove ljubavi. Prvi put poljubili su se na njezin 19. rođendan i tako započeli vezu koju su nakon četiri godine veze okrunili brakom. 

Zagreb: Sve?ano otvorena izložba pokojnog slikara Ede Murti?a
1/17

Iako je od manekenske karijere odustala zbog obitelji, mnoge je prije pet godina iznenadio njezin povratak pred kamere. Tada 50-godišnja Leonarda snimila je modni editorijal u kupaćem kostimu za poznati nautički časopis Yachts Croatia na nagovor vizažistice Ljiljane Kanižanec Kajfež, s kojom je surađivala tijekom manekenske karijere. 

– Ljudi iz njezina miljea pitali su me zašto ne radim kao model, jer sada su u trendu manekenke zrele dobi. Kada sam to rekla svojima kod kuće, djeca i Zvone počeli su me nagovarati da barem pokušam pa, ako mi se svidi, da povremeno prihvatim pokoji angažman – rekla je Leonarda, koja je oduvijek podupirala i Zvonu u njegovu profesionalnom usponu, pa i kad je dobio poziciju prvog šefa nogometa Uefe, kojim je imenovan prije dva tjedna. Zasigurno je da će jedno drugome biti velika podrška i u budućnosti jer su, kako oboje kažu, prošli puno toga u životu zbog čega će zauvijek biti vezani. Briga o djeci uvijek im je bila na prvom mjestu, a svi koji ih poznaju sigurni su da će tako i ostati. 

VIDEO Zdenka Kovačiček: 'Kći se razvela ove godine, sve je to utjecalo na moje zdravlje'

Komentara 2

LI
lily
16:40 30.01.2024.

Znači mlada stomatologinja, zbog koje je nedavno bio napustio ženu i petero (5) djece, dala mu nogu...

22
224
12:28 31.01.2024.

Najljepša vijest koju sam danas pročitao...Iskrene čestitke obitelji Boban!!!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije