LJETO POZNATIH Reporter Nove TV Andrija Jarak

Sladoled na Stradunu

inv-02-txt.jpg
import
11.08.2006.
u 16:58

Andrija Jarak, reporter Nove TV, iskoristio je na najbolji mogući način tri tjedna odmora u rodnom Dubrovniku. Premda je istodobno odradio i nekoliko priloga za Dnevnik svoje televizijske kuće, Andrija se, kaže, dobro odmorio, nauživao dobre hrane, ali i sportskih aktivnosti.

I na odmoru radi
- S društvom iz djetinjstva često zaigram vaterpolo i nogomet. No većina vremena ipak je bila rezervirana za kupanje i sunčanje. Nekoliko sam dana radio priloge za Dnevnik pa sam zaista uspio spojiti ugodno s korisnim - govori voditelj. Na odmoru je, dakako, bio sa svojom obitelji, no ženski dio ipak se na nekoliko dana odvojio od svojih mušketira.

Supruga Ivana s troipolgodišnjom Anamarijom otišla je kod svojih roditelja u Međugorje, a za to je vrijeme brižni otac uživao sa sedmogodišnjim Ivanom. Osim šetnji Stradunom, rado su svraćali u omiljenu slastičarnicu, a Ivan je ponekad pratio tatu na njegovim radnim zadacima. Kao pravi Dubrovčanin Andrija obožava morske specijalitete.
- Hobotnica i lignje, ali i sve ostale ribe moji su favoriti. Često idem u restorane, no ipak je i dalje najbolja mamina kuhinja - kaže Andrija, čiji je obvezni dnevni ritual i kavica s ekipom u kafiću Mario u uvali Lopudu, za koju kaže da je najbolja u zemlji.

Sezona nije loša
O već svima dobro znanom manjku turista i lošoj sezoni u Dubrovniku, Andrija kaže:
- Istina je kako je tu manje turista nego prošlih godina, ali nije to ništa strašno. Mislim kako resursi nisu dovoljno iskorišteni te bi promidžba trebala biti drugačija. Bez obzira na dobru ili lošu sezonu, Andrija će se uvijek rado vraćati gradu za koji ga vežu najljepše uspomene.

Želite prijaviti greške?