Turistička zajednica Vinkovci

Fotografirajte motive grada ili potražite stare fotografije koje ćemo izložiti u Galeriji Izlog

Labud na Bosutu
Foto: Goran Ferbezar/PIXSELL
01.07.2014.
u 08:18

Ovu akciju organiziraju povodom Dana grada Vinkovaca koji se obilježava 20. srpnja. Iz Turističke zajednice poručuju da mogu dostaviti i starije fotografije Vinkovaca kako bi se vidjelo kako je grad nekada izgledao

Turistička zajednica Vinkovaca pozvala je Vinkovčane koji vole fotografiranje i svoj grad neka prošetaju i pronađu najzanimljivije motive, snime ih i dostave Turističkoj zajednici koja će ih izložiti u Galeriji Matice hrvatske Izlog u pješačkoj zoni od 14. do 25. srpnja. Ovu akciju organiziraju povodom Dana grada Vinkovaca koji se obilježava 20. srpnja. Iz Turističke zajednice poručuju da mogu dostaviti i starije fotografije Vinkovaca kako bi se vidjelo kako je grad nekada izgledao.

- Želja nam je pokazati sve ljepote našeg grada, mjesta koja su nam posebno draga, važne uspomene, priče ispričane fotografijom koje će nas potaknuti da više brinemo za svoj grad te ga učinimo ljepšim za sebe i sve posjetitelje grada - kažu u Turističkoj zajednici Vinkovaca. 

>> Otvorena izložba fotografija Grijeh je zaboraviti ih

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije