KALKULACIJE

Evo kako sve Hrvatska može proći skupinu!

Brazil - Hrvatska
Foto: Sanjin Strukic/Pixsell
18.06.2014.
u 00:29

Neodlučeno s Kamerunom značilo bi da Meksiko moramo pobijediti sa dva gola prednosti, a s porazom se opraštamo od SP-a.

Meksiko je u drugom kolu Svjetskog prvenstva odigrao 0:0 s Brazilom i zakomplicirao stvari u skupini. Podjelom bodova u Fortalezi najgore je prošla Hrvatska.

Sada je jasno da, želimo li u drugi krug, moramo pobijediti Meksiko. A preporuka su obje pobjede. Jer, odigramo li neodlučeno s Kamerunom, morali bismo pobijediti Meksiko sa dva gola prednosti, što se ne čini baš mogućim.

Bit će teško izbaciti Meksiko, koji je na posljednjih pet svjetskih prvenstava svaki put ušao u drugi krug. Eventualni poraz u Manausu značit će da idemo kući.

Foto: Sanjin Strukic/Pixsell

Kovač: Spremni smo za Kamerun

Hrvatska susret s Kamerunom igra danas u ponoć po našem vremenu. Niki Kovaču se u momčad vraća Mario Mandžukić koji je odradio suspenziju, a od prve minute bi trebao krenuti i Luka Modrić unatoč problemu sa zglobom.

U njoj ćemo imati više posjeda lopte, tražit ću potpunu dominaciju, dok sam protiv Brazila tražio kompaktnost u sredini, zajedništvo, ugrožavanje suparnika preko kontri. Mi smo već sada odlično pripremljeni za Kamerun. Lakše je kad znaš da si sve učinio, imaš povjerenja u igrače i bez straha ideš u utakmicu rekao je Kovač uoči utakmice.

>> Remi Brazila i Meksika, Hrvatska sad mora pobijediti Meksiko!

Komentara 91

Avatar neurazumljiv
neurazumljiv
01:41 18.06.2014.

Svako ko misli da postoji kalkulacija osim dvije pobjede jako se vara.

BA
ban1903
02:34 18.06.2014.

treba zaboraviti na sve kalkulacije i pobjediti na obje utakmice... Bojim se našeg Pletikose, koji ne griješi bitno, ali i ne brani precizne udarce.....Za bolje rezultate u nastavku prvenstva, moramu imati i boljeg golmana... Mislim da bi trebao braniti Subašić, koji je prvi golman Monaka ispred Romera koji brani za Argentinu.... U prošloj godini Romero je u Monaku branio samo 9 utakmica....

IN
interfan
01:00 18.06.2014.

"Eventualni poraz u Manausu značit će da idemo kući. Tada bi nam ostala samo teorija, ona da Kamerun razbije Brazil, a mi Meksiko." -------------- ... i sta bi s tim napravili? Ocito je tesko zbrojit 2 i 2, ili u u ovom slucaju 0, 0 i 3

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije