Otpala četvorica

Kovač objavio popis za SP: Badelj to nije prihvatio kao drugi

Niko Kovač, Ivan Rakitić
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
31.05.2014.
u 18:44

Posebna priča je Milan Badelj koji je zbog ozljede koju je dobio prije nekoliko dana otpao u posljednji trenutak, a umjesto njega je upao veznjak Rijeke Ivan Močinić

Izbornik hrvatske nogometne reprezentacije Niko Kovač danas je objavio popis putnika za Brazil. Na Svjetsko prvenstvo vodit će 23 igrača, što znači da su danas otpala još četvorica. Nakon napornih priprema u Bad Tatzmannsdorfu, Kovač je odlučio da neće voditi Igora Bubnjića, Milana Badelja, Marija Pašalića i Duju Čopa.

Posebna priča je Milan Badelj koji je zbog ozljede koju je dobio prije nekoliko dana otpao u posljednji trenutak, a umjesto njega je upao veznjak Rijeke Ivan Močinić. Odluka da ne ide u Brazil iznenadila je i samog Badelja koji je bio priličo ljutit u Osijeku. Očito je smatrao da je dovoljno spreman za odlazak na Mundijal.

- Mlađi su to prihvatili drugačije nego što je to prihvatio Milan, ipak je on standardni reprezentativac.  Ali ozljeda mišića je problematična. Močinić je pravi defanzivac, agresivniji je od Milana i zato smo se odlučili za njega. Imao je odličnu sezonu u Rijeci i zasluženo je na popisu, rekao je Kovač.

Još ranije zbog ozljeda su otpali Ivo Iličević, Niko Kranjčar i Ivan Strinić.

Popis putnika za Brazil:

Vratari: Stipe Pletikosa (Rostov), Danijel Subašić (Monaco), Oliver Zelenika (Lokomotiva)

Braniči: Darijo Srna (Šahtar), Dejan Lovren (Southampton), Vedran Ćorluka (Lokomotiv), Gordon Schildenfeld (Panathinaikos), Danijel Pranjić (Panathinaikos), Domagoj Vida (Dynamo Kijev), Šime Vrsaljko (Genoa)

Vezni igrači: Luka Modrić (Real Madrid), Ivan Rakitić (Sevilla), Ognjen Vukojević (Dynamo Kijev), Mateo Kovačić (Internazionale), Marcelo Brozović (Dinamo), Sammir (Getafe), Ivan Močinić (Rijeka).

Napadači: Mario Mandžukić (Bayern), Ivica Olić (Wolfsburg), Eduardo Da Silva (Šahtar), Nikica Jelavić (Hull City), Ante Rebić (Fiorentina), Ivan Perišić (Wolfsburg).

>>Jelavić: Budem li zaigrao, nagazit ću Brazilce

Komentara 21

SE
sesto
19:01 31.05.2014.

Super, naprid sad svi za Vatreni Hrvatska i to svi zajedno a ne kao englezi ili srbi tko ce nac nesto protiv i odma nesto napisati ruzno ili protiv Sukera i reprezentacija nego molim Vas kao dragi Bozje svi zajedno za nasu Hrvatsku nek se glas drti okolo stadijona i po cilom svitu kao i ja u Australiji!!! Oprosti me na padezi!!!

CR
croatiarediviva
21:00 31.05.2014.

Ja sam navijac Hamburga i imao sam "cast" gledati svaku utakmicu. Badelj nema ni kondicije niti je jak u dvobojima samo je poznat po tome sto dodaje lopte bez veze ili protivniku. Svi u Hamburgu su sretni kada ode onn (i pola dosadasnje momcadi Hamburga). A on nakon takve katasrofalne sezone hoce 40% vecu platu (2,1 Mio. €). On ne vrijedi ni 2,1 Mio. kuna. Ja neznam Mocinica ali gori od Badelja nemoze biti ali je mlad i zeljan uspjeha zato treba da ide u brazil.

Avatar Vrijeme
Vrijeme
19:05 31.05.2014.

Pa u principu to i imamo. Niko nije ni mogao nesto drugo izabrati, i sve u svemu odlicna reprezentacija.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije