ZADOVOLJAN SMJEŠTAJEM

Srebrić: Teren u Manausu je dosta oštećen

04.06.2014., Praia do Forte, Brazil - Direktor reprezentacija Zorislav Srebric. Photo: Sanjin Strukic/PIXSELL
Foto: Sanjin Strukic/Pixsell
18.06.2014.
u 08:15

Zahtjev domaćinima: iz hotelskih minibarova ukloniti alkoholna pića, ostaviti samo sokove te običnu i mineralnu vodu

S konja na magarca, makar na dva dana. To su brazilske putešestvije naših vatrenih uoči utakmice s Kamerunom; iz raskoši bajkovitoga Tivolija u državi Bahiji do sivoga tornja sa 18 katova i samo četiri zvjezdice u Manausu. Prethodnica reprezentacije, njezin direktor Zorislav Srebrić, kaže da je ipak zadovoljan smještajem u Manausu. Obišao je stadion Amazonia Arena.

– Sad sam shvatio zašto su se Talijani i Englezi žalili na teren. Dosta je oštećen u vratarovu prostoru i u dijelovima šesnaesterca, no ljudi zaduženi za sanaciju kriznih područja na tome intenzivno rade – dodaje Srebrić.

Zabrinjavaju li vas klimatski uvjeti u Manausu?

– Ne može nam biti gore nego što je bilo protiv Japana u Nantesu ili Nürnbergu kada je vrućina bila nepodnošljiva – dodao je Srebrić.

U istom hotelu uoči utakmice s Englezima boravili su i Talijani. Recepcionar Ismael kaže da je najzanimljiviji gost iz njihove delegacije bila – Balotellijeva djevojka. Nakon Luke Modrića ovdje će uskoro spavati i njegov prijatelj iz Reala Cristiano Ronaldo uoči utakmice Portugal – SAD.

Dan nakon utakmice leti se natrag u Salvador.

>>Kovač: Odgovarao bi nam i bod protiv Kameruna, no o tome ne razmišljam

>>Evo kako sve Hrvatska može proći skupinu!

Komentara 2

Avatar Jure_Trupina
Jure_Trupina
10:58 18.06.2014.

Ma lako za teren glavno da je smještaj ok.

DU
Deleted user
11:08 18.06.2014.

Znam ja neke igrače koji su zimu uoči Oluje proveli na Dinari i nikada se nisu žalili na teren i smještaj.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije