groznica se nastavlja

Navijači, šaljite fotke i videa i pomozite Vatrenima!

navijači
Foto: Tomo Pusta
1/96
23.06.2014.
u 22:20

Ključna utakmica za prolaz u osminu finala Svjetskog prvenstva najbolji je motiv za vjerne domaće navijače

Što se bliži susret s Meksikom, nogometna groznica sve je jača. Danas se igra ključna utakmica za prolaz u osminu finala Svjetskog prvenstva, a to je najbolji motiv za vjerne domaće navijače koji, prema nekim anketama, vjeruju u pobjedu! Stoga, navijači, šaljite nam fotografije navijanja i navijačkih rekvizita, ali i videouratke koje ćemo objaviti na portalu Večernjeg lista!

Hrvatski nogometaši nalaze se na drugom kraju svijeta, ali i sami priznaju da svakodnevno osluškuju atmosferu u domovini. Pokažimo im da svi dišemo kao jedan, dajmo im poticaj za nove uspjehe!

Šaljite svoje uratke na javi@vecernji.net i dokažite da ste najveći navijač(i) Hrvatske! Također, prijavite i svoje fotografije u natječaj "Naj navijači" i osvojite vrijedne nagrade!

>>Šaljite svoje navijačke fotografije i pokažite kako se navija za Hrvatsku!

>>Šaljite nam fotke podrške Vatrenima i zaradite!

Komentara 2

BE
berija
13:19 22.06.2014.

Na koji način možemo pomoći momcima koji će 7700 kilometara daleko od Hrvatske igrati sutra navečer po kiši i uz temperaturu od oko 25 stupnjeva utakmicu? Tako da vama pošaljemo fotagrafiju?

Avatar Topgen
Topgen
14:35 22.06.2014.

Hipokrizija. VL sanja da CRO izgubi. Basta !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije