Nije pazio

A. Cole: Mrzim Englesku i Engleze

Ashley Cole
Reuters
30.06.2010.
u 16:16

To je Cole objavio blackberryjem prije odlaska u JAR. I sad je na udaru iako tvrdi da za Englesku daje sve što može.

Englezi i dalje traže sve što mogu ne bi li opalili po svojim reprezentativcima i izborniku Fabiju Capellu. Svi su na Otoku ogorčeni ranim ispadanjem Engleske, nakon nekoliko dana shvatili su da nije samo sudac Larrionda sa svojim očajnim pomoćnikom kriv za ispadanje Tri lava, svjesni su da im momčad nije odigrala ništa, da su je Nijemci nadigrali.

Sad su mediji u Engleskoj otkrili da je Ashley Cole na svom blackberryju prije odlaska u JAR napisao: Mrzim Englesku i jebene Engleze!

Danas se teško može iskupiti nakon takva prijezira.

– Uvijek sam potpuno posvećen Engleskoj i Chelsei, ali sav taj pritisak napravio je od moga života pakao – pokušao je objasniti Cole.

I dalje se traže plusevi i minusi kandidata za Capellova nasljednika. A Capello se, navodno, samo dva sata zadržao u Engleskoj. Pretpostavlja se da je u Italiji, a zločesti Englezi nadaju se da se neće ni vratiti.

Ključne riječi

Komentara 3

OB
-obrisani-
18:10 30.06.2010.

Jbt...Ashley ,kad ti je tako do.........pi.......................z*ilo ,pa sto ne odes iz Engleske...E da nije njihovih Funti,i to ne malo....Otisa bi ti sa ...One Way ticket...

SB
sbb
19:13 30.06.2010.

Dojdi ti Cole u prvu HNL - mozda ima mjesta u zapresicu za tebe a i placa je slicna....

Avatar commentator
commentator
23:38 30.06.2010.

And don\'t forget, ladyes & gentlemans - Capello WILL BE BACK.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije