HUMANITARAC

Ademi donirao 10 tisuća kuna malonogometnom klubu Hrvace

03.05.2014., stadion Maksimir, Zagreb - MAXtv 1. HNL, 34. kolo, GNK Dinamo - NK Slaven Belupo. Arijan Ademi, Davor Vugrinec. Photo: Luka Stanzl/PIXSELL
Luka Stanzl/Pixsell
27.02.2015.
u 19:05

U klubu su neizmjerno zahvalni na svakoj, pa i najmanjoj gesti pomoći, jer je cijeli projekt tek u povojima. No, u kratko vrijeme zanimanje za projekt MNK Hrvaca postalo je iznimno veliko.

Dinamov prvotimac Arijan Ademi još jednom se istaknuo nesebičnom gestom. Ademi je naime, nedavno osnovanom malonogometnog klubu Hrvace, donirao opremu u vrijednosti od 10 tisuća kuna.

Nije ovo prvi put da ovaj, neizmjerno simpatični lik iz Dinamove svlačionice, sudjeluje u ovakvim i sličnim akcijama pomažući u cijeloj Hrvatskoj.

Ademi je postao i počasni član MNK Hrvace čije vodstvo se Dinamovom veznjaka zahvalilo i na službenoj Facebook stranici kluba gdje, između ostaloga stoji:

" Arijanu nije prvi put da pomaže rad sportskih udruga... Opet je pokazao svoju dobrotu i humanost..."

U klubu su neizmjerno zahvalni na svakoj, pa i najmanjoj gesti pomoći, jer je cijeli projekt tek u povojima. No, u kratko vrijeme zanimanje za projekt MNK Hrvaca postalo je iznimno veliko.

Osim domaće pomoći, javljaju se i brojni Hrvati iz inozemstva kako bi pomogli ovom simpatičnom projektu oko kojeg je okupljena skupina mladih entuzijasta iz Dalmatinske zagore.

>> Dinamo bez hrvatskog reprezentativca! Ali Zokiju je to dobro za LP

Komentara 3

DU
Deleted user
22:02 27.02.2015.

Bravo Ademi.

MN
mnkhrvace
00:07 28.02.2015.

Ademi je čudo od čovjeka...goapodin prije svega

K0
komentatorica_09
00:25 28.02.2015.

Simpatican decko, takvih bi trebalo vise bit :)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije