AHL LIGA

Borna Rendulić ponovno strijelac u pobjedi San Antonija

Borna Rendulić
Colorado Avalanche
09.01.2016.
u 12:30

Renduliću je to osmi pogodak u 32 ovosezonska nastupa za San Antonio, a postigao ga je 13. minuti druge trećine nakon oduzetog paka u suparničkoj trećini i preciznim udarcem iz zgloba svladao domaćeg vratara.

Najbolji hrvatski hokejaš Borna Rendulić drugu utakmicu zaredom upisao se među strijelce i pogotkom sudjelovao u 3-1 pobjedi svog San Antonija na gostovanju kod Bakersfielda.

Nakon pogotka postignutog 3. siječnja u domaćem porazu od San Diega, hrvatski hokejaš Borna Rendulić postigao je gol za San Antonio Rampage na gostovanju kod Bakersfield Condorsa, koji se računa kao pobjednički s obzirom na to da je bio za vodstvo njegove momčadi od 2-1, a da domaćini više nisu tresli mrežu do kraja utakmice.

Renduliću je to osmi pogodak u 32 ovosezonska nastupa za San Antonio, a postigao ga je 13. minuti druge trećine nakon oduzetog paka u suparničkoj trećini i preciznim udarcem iz zgloba svladao domaćeg vratara.

San Antoniju je ovo bila 15. pobjeda u 35 ovosezonskih utakmica iz kojih je sakupio 37 bodova. Rendulićeva momčad je na 11. mjestu Zapadne konferencije AHL-a po postotku osvojenih bodova, što je glavni kriterij za ulazak u doigravanje za Calder Cup, u kojem će sudjelovati po osam najboljih momčadi u obje konferencije.

>> Rendulić asistirao u pobjedi, San Antonio nastavio odličan niz

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije