STRAŠNE TRAGEDIJA

Smrt sportske zvijezde (31) je potresla SAD. Neutješna supruga objavila poruku i rasplakala mnoge

Instagram screenshot
10.09.2024.
u 18:02

Braća su smrtno stradala u prometnoj nesreći u New Jerseyju, kada je na njih naletio osobni automobil dok su se vozili biciklima.

Stravična vijest o tragičnoj smrti NHL zvijezde Johnnyja Gaudreaua i njegovog brata Matthewa je duboko potresla Sjedinjene Američke Države. Braća su smrtno stradala u prometnoj nesreći u New Jerseyju, kada je na njih naletio osobni automobil dok su se vozili biciklima. Tragedija se dogodila u blizini obiteljske kuće, samo 24 sata uoči vjenčanja njihove sestre na kojem su trebali biti kumovi. Od strašne prometne nesreće prošlo je desetak dana, a sada se i javno oglasila neutješna supruga poginule NHL zvijezde koja je nastupala za Columbus i Cagliary. 

- Ne objavljujem često, ali John ovo zaslužuje. Prije tri godine na današnji dan sam postala tvoja zauvijek. Jedan od najboljih dana u mom životu, uključujući noć kad smo se zaručili i dane kad smo dočekali naše bebe na ovom svijetu. Onog dana kad sam te upoznala, sjećam se da sam sama sebi rekla – udat ću se za njega. Volim te zauvijek John, tako sam ponosna što sam tvoja supruga - poručila je njegova supruga objavom kojom je obilježila tri godine braka. 

VEZANI ČLANCI:

Gaudreau je u NHL došao 2013., nakon što je 2011. izabran na draftu. Odigrao je devet sezona u Calgary Flamesima te dvije za Columbus Blue Jacketse. Prije dolaska u najbolju hokejašku ligu svijeta, Gaudreau je igrao za Boston College. U 11 sezona u NHL-u postigao je 243 gola i imao 500 asistencija. Sedam puta je biran u All-Star momčad.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije