Luis Enrique

'Ako netko može dostići 0:4, onda je to Barca, ne otpisujte nas!'

Luis Enrique
Reuters/PIXSELL
15.08.2015.
u 11:09

- Naravno da preuzimam odgovornost za poraz, ali u ponedjeljak će u uzvratu biti drugačije

Athletic Bilbao pregazio je sinoć Barcelonu u prvoj utakmici španjolskog Superkupa, bilo je 4:0. Već dugo Katalonci nisu izgledali toliko nemoćno kao sinoć, a uz sjajnu igru domaćina, mnogi razlog tome vide i u sastavu Barce u kojem na početku nije bilo Inieste, Rakitića, Piquea...

- Da ponovno igramo, stavio bih isti sastav, pravdao se Luis Enrique pa analizirao utakmicu.

- Naravno da preuzimam odgovornost za poraz, ali u ponedjeljak će u uzvratu biti drugačije. Igrali su neki igrači s manjom minutažom, a Athletic je iskoristio naše pogreške. No, nemojte nas otpisati, mi još uvijek možemo osvojiti taj trofej. Ako netko može stići 0:4, to je Barcelona! Pokušat ćemo to svim snagama. Dakako da me brine toliko primljenih golova, analizirat ćemo ih i pokušati ispraviti pogreške.

>>Ovo je slomilo Barcelonu! Pogledajte San Joseovu bombu s centra igrališta!

Komentara 2

Avatar FrancJunior
FrancJunior
11:35 15.08.2015.

Sokirala nas ova izjava!

RI
rikavac
14:25 15.08.2015.

moj Luis pa nisi igrao protiv Cukarickog pa da pola ekipe odmaras ,sad ti se to osvetilo. Ako iko to moze stic onda je Barsa al bit ce tesko. Drzim Fige!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije