Zbog osvajanja LP-a

Aktivirale se Modrićeve i Baleove klauzule, Real mora platiti 25 mil. eura!?

Luka Modrić i Gareth Bale
Foto: UESyndication/PIXSELL
25.05.2014.
u 09:16

Ako je doista tako kako tvrde engleski mediji, onda se Daniel Levy još jednom pokazao kao odličan pregovarač

Madridski Real jučer je osvojio svoj deseti naslov u Ligi prvaka, a velike zasluge za to idu i bivšem dvojcu Tottenhama Luki Modriću i Garethu Baleu.

Luka je u Real došao u ljeto 2012. godine za 35 milijuna eura, dok je Bale stigao na početku ove sezone za rekordnih 100 milijuna. No, engleski mediji pišu kako će nakon sinoćnjeg trijumfa ti iznosi dodatno porasti. Oni tvrde da su se jučer aktivirale klauzule u njihovim ugovorima te da Real zbog osvajanja Lige prvaka mora Spursima uplatiti 20 milijuna funti (25 milijuna eura),

Ako je doista tako kako tvrde engleski mediji, onda se Daniel Levy još jednom pokazao kao odličan pregovarač.

>>Bravo: Luka osmi Hrvat na krovu Europe!

Komentara 11

DO
dodotatino
13:41 25.05.2014.

mislim da se varate. Kod potpisa ugovora automatski se aktivira klauzula o zaštiti mladih igrača i dio love ide za bivše klubove, pa je od transfera u Real dobio i Dinamo i Zadar i Inter i Zrinjski. Bonusi su sastavnii dio ugovora. Tako je bilo i za ostale igrače. Pametni imaju bonuse u ugovoru.

Avatar adminjepeder
adminjepeder
11:17 25.05.2014.

20 milijuna funti (20 milijuna eura),ili je EURO noćas jako poskupio ili je novinar jutros nešto jakog popušio.

Avatar hrvatsko_kraljevstvo.
hrvatsko_kraljevstvo.
12:31 25.05.2014.

Znaci transfer prelazi vise od 40 miljuna eura

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije