SP KLUBOVA

Al Jazira izborila ogled protiv Al Hilala, a boljeg čeka Chelsea u polufinalu

Reuters
03.02.2022.
u 21:03

Nakon prvog poluvremena Al Jazira je imala osiguran prolaz dalje jer je vodila 3:0, a sve zahvaljujući golovima Zayeda Al Amerija u 5., Al Hashmija u 25. i Kosanovića u 40. minuti.

Nogometaši Al Jazire svladali su s 4:1 Pirae, klub s Tahitija, u Abu Dhabiju čime su preskočili prvu prepreku na Svjetskom klupskom prvenstvu.

Nakon prvog poluvremena Al Jazira je imala osiguran prolaz dalje jer je vodila 3:0, a sve zahvaljujući golovima Zayeda Al Amerija u 5., Al Hashmija u 25. i Kosanovića u 40. minuti.

Na početku drugog poluvremena igrač Al Jazire Rabii pogodio je vlastitu mrežu, dok je u 63. Diaby postavio konačnih 4-1.

Al Jazira je time osigurala četvrtfinalni dvoboj protiv Al Hilala, kluba iz Saudijske Arabije. Taj će se ogled odigrati 6. veljače, a dan ranije će četvrtfinale odigrati egipatski Al Ahly i meksički Monterrey.

U polufinalu brazilski Palmeiras čeka pobjednika ogleda Al Ahly - Monterrey (8. veljače). Dan poslije pobjednik Lige prvaka Chelsea će igrati protiv boljega iz susreta Al Hilal - Al Jazira.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije