ŽELE INVESTIRATI

Amerikanci nakon neuspjeha s Hajdukom kupuju GOŠK?

Michael Glover (1)
Ozren Maršić
13.10.2013.
u 22:41

- Bili smo zainteresirani za kupnju Hajduka u Splitu, pa kako izgleda da za to ne postoji mogućnost, dobili smo izrazito veliki broj ponuda iz raznih gradova. Ovo je najzanimljivija opcija - rekao je Michael Glover.

Američki investitor Michael Glover okrenuo se ulaganju u dubrovački sport nakon što je bezuspješno pokušavao kupiti Hajduk. Glover je jako zainteresiran za nogometni klub GOŠK, a u pratnji Fredija Fiorentinija i suradnika Seada Karaselimovića u nedjelju u Dubrovniku se sastao s gradonačelnikom Androm Vlahušićem i gradskim vijećnikom Perom Vićanom.

- Kao što ste vidjeli, bili smo zainteresirani za kupnju Hajduka u Splitu, pa kako izgleda da za to ne postoji mogućnost, dobili smo izrazito veliki broj ponuda i poziva iz raznih gradova. Ovo je najzanimljivija opcija - rekao je Michael Glover, prenosi Dubrovačkidnevnik.

Dogovor oko preuzimanja trećeligaša GOŠK-a navodno je već definiran, a Glover želi izgraditi novi stadion po principu javno-privatnog partnerstva.

- Razočarani smo odlukom Gradskog vijeća Grada Splita, međutim to nas neće pokolebati u nastojanjima da ulažemo u hrvatski sport. Hrvatska je spremna na investicije. Jako smo zadovoljni reakcijom gradonačelnika. On je istaknuo da su vrata Dubrovnika otvorena za investicije te da će nam pružiti podršku - rekao je Karaselimović.

Proteklih dana spominjala se i mogućnost da Glover s partnerima kupi prvoligaša Istru 1961 čiji je vlasnik Mihail Ščeglov.

>> Nema prodaje Hajduka: Dug će se prebiti novim kreditom

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije