dijamantna liga

Ana Šimić i Blanka Vlašić u Rimu protiv četiri ruske visašice

Blanka Vlašić
Petar Glebov/PIXSELL
02.06.2015.
u 12:22

U visu će nastupiti 12 atletičarki. Pored Blanke i Ane tu su Ruskinje Čičerova, Skolina, Gordejeva i Kučina, Španjolka Beitia...

Sandra Perković, Blanka Vlašić i Ana Šimić saznale su svoje suparnice na mitingu Dijamantne lige u četvrtak u Rimu.

U bacanju diska Sandri će se suprostaviti Kubanke Caballero i Perez, Njemice Muller, Fischer i Ruh, Australka Samuels, Amerikanka Lewis-Smallwod.

U visu će nastupiti 12 atletičarki. Pored Blanke i Ane tu su Ruskinje Čičerova, Skolina, Gordejeva i Kučina, Španjolka Beitia, Poljakinja Licwinko, Talijanka Trost, Njemica Jungfleisch...

Natjecanje skakačica u vis na Olimpijskim stadionu u Rimu započinje u 20.10 sati, a izravni prijenos je na Sport Klubu.

- Jako se veselim svom prvom natjecanju ove godine i drago mi je što je to upravo Rim. Već sam u nekoliko navrata rekla da se tamo osjećam kao doma. Konkurencija će biti jaka i to me dodatno motivira. Drago mi je što je većina skakačica odlučila upravo u Rimu započeti ovu sezonu. Meni je nakon bremenitog proljeća uistinu veliko olakšanje pakirati torbe za natjecanje. Oprezna sam, dakako, glede najave rezultata, no očekujem dobro i uzbudljivo natjecanje - rekla je Blanka uoči odlaska u Rim.

>>Sandra nastavlja s dominacijom, u Dohi svih 5 hitaca dovoljno za slavlje

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije