Bili bi treći

Analiza SP-a: Hrvatska ispada u skupini, Brazil postaje prvak

Hrvatska
Foto: Reuters (Ilustracija)
09.12.2013.
u 14:05

BiH bi prema toj projekciji zajedno s Argentinom trebala proći skupinu, ali bi onda ispala u osmini finala

Bloomberg Sports jedna je od vodećih tvrtki za analizu sportskih događaja, a prema njihovoj projekciji Svjetskog prvenstva, Hrvatska će ispasti već u skupini.

Svaka utakmica na SP-u simulirana je sto tisuća puta, a prethodno je svakoj reprezentaciji dodijeljen koeficijent koji se temeljio na formi, kvaliteti reprezentacije, rejtingu...

Ispalo je da će iz naše skupine dalje proći Brazil i Meksiko, dok će Hrvatska biti treća.

Štoviše, pobjednici naše skupine Brazilci, prema Bloomberg Sportu osvojit će prvenstvo, a u finalu će pobijediti Španjolsku sa 1:0.

BiH bi prema toj projekciji zajedno s Argentinom trebala proći skupinu, ali bi onda ispala u osmini finala. Bolji bi bili Francuzi koji bi slavili 2:1.

>>Hrvati na Svjetskom prvenstvu lete čak 6000 kilometara!

Komentara 5

MA
marlboro69
15:01 09.12.2013.

gluposti govore, gluposti pišu!

SL
Slavek
14:30 09.12.2013.

Posto oni sve tako dobro znaju, najbolje je da se prvenstvo ni neigra i da se Brazil proglasi prvakom. Zasto bi se pare trosile.

DH
dh41400
16:51 09.12.2013.

Budemo vidjeli, tko će ispasti, a tko igrati finale.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije