SEZONA BEZ TROFEJA

Ancelotti kao Ferguson: Ne mijenjajte ovu momčad!

Carlo Ancelotti
Reuters
14.05.2011.
u 14:19

Talijanski stručnjak inzistira da bi Chelsea trebao slijediti primjer Manchetera i ne stvarati paniku nakon lošijih rezultata.

Trener Chelsea Carlo Ancelotti zavapio je klupskoj upravi da ne radi veće promjene u momčadi tijekom ljetnog prijelaznog roka. U nedjelju na Stamford Bridgeu u posljednjem će kolu dočekati Newcastle, svjestan je da bi mu to mogla biti posljednja utakmica na klupi bluesa, ali također vjeruje da su potrebni minimalni zahvati da bi dogodine uzeli naslov.

- Kad ste drugi u prvenstvu, treba ostati tiho, miran i objektivan. Neke stvari nisu bile dobre, no ne bismo bili ni drugi da nije bilo dobrih trenutaka. Bilo bi šteta raspustiti ovu momčad jer nismo osvojili trofej ove sezone, bilo bi to opasno - kaže Ancelotti.

Navijači zamjeraju i njemu i Torresu, najskupljem Otočkom pojačanju ikad, što ništa nije napravio otkako je stigao u siječnju.

- Doveli smo dva pojačanja koji će dogodine igrati bolje, a Manchester je u ovu sezonu ušao s istom momčadi koju je imao lani, kada su bili drugi kao i mi sada.

Talijan bi ostao, ali treba pitati Abramoviča.

- Moja je želja ostati ovdje, nisam umoran i ne treba mi odmor. Ako to ne bude moguće, u Engleskoj ću tražiti novi angažman. Najviše mi se sviđa što su stadioni puni i nema nasilja.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije