pohvala trenera

Ancelotti: Modrić je svakako zaslužio ovacije publike!

Luka Modrić
Foto: Reuters
09.02.2014.
u 10:35

- Bale je odigrao jako dobro, a Jese u ovom trenutku igra vrhunski. Na terenu radi ono što očekujemo od njega

Madridski Real pobijedio je jučer Villarreal 4:2 i zasjeo na prvo mjesto u Primeri. Iako su igrali bez najboljeg igrača Cristiana Ronalda, Ancelottijevi izabranici zabili su četiri gola.

- Motivirao nas je izostanak Ronalda, zbog toga su svi igrači dali još i više od sebe i ostvarili pobjedu. Cristiano je iznimno važan igrač za nas, ali dobro smo nadomjestili njegov izostanak. Utakmica nije bila lagana. Nakon puno truda protiv Atletica, nije bilo lako pristupiti ovoj utakmici, rekao je Ancelotti.

Luka Modrić ponovno je odigrao jako dobru utakmicu, a dobio je i ovacije Santiago Bernabeua.

- Luka je svakako zaslužio ovacije publike.

Istaknuo je još nekoliko igrača.

- Bale je odigrao jako dobro, a Jese u ovom trenutku igra vrhunski. Na terenu radi ono što očekujemo od njega. Odličan je bio i Benzema. On je vrlo važan igrač, ne samo zbog svojih golova, već i zbog doprinosa igri, zaključio je Ancelotti.

>>Pogledajte Modrićev potez za koji je dobio 'standing ovation' na Bernabeuu

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije